Paasboodschap

Hallo lieve lezer,

Jozef heeft voor iedereen een liefdevolle Paasboodschap. Ik wil ook graag iedereen fijne Paasdagen toewensen!

 

 

Lieve mensen, geniet van deze mooie dagen. Maak er iets gezelligs van met je dierbaren en vergeet alles wat er nu aan het licht komt. Dat gaat zo nog wel even door, want veel wordt aan het licht gebracht. Eindelijk wordt het niet meer getolereerd. Leugens en bedrog zijn geweest en dat mogen we achter ons laten. Focus je er niet op en laat diegenen het zelf uitvechten. Richt je op je hart en de liefde. De liefde voor jezelf en je dierbaren. Meer is er op dit moment niet nodig. Wees blij met alle leugens die ontdekt worden en ondersteun degenen die dit ontdekken. Die hebben jullie liefde en licht nu hard nodig. Stuur ze liefde en licht. Dit kan iedereen leren en je kunt dit naar ieder sturen die het moeilijk heeft.

Concentreer je op je hart en visualiseer een gouden wolk van licht en liefde. Stuur het vanuit je hart en noem de naam van degene naar wie je dit wilt sturen. Zie het voor je, hoe deze dit ontvangt en het wordt zonder meer gevoeld. Dit kun je naar situaties, plaatsen, landen en zelfs de kosmos sturen. Maakt niet uit, als de intentie maar goed is. Laten we elkaar op deze manier helpen en nog meer licht verspreiden met z’n allen. Alle hulp is nu meer dan welkom! Je wordt er voor beloond en veel liefde komt jouw richting op. Goed werk wordt altijd beloond!

Blijf bij jezelf en nogmaals, negeer alle negativiteit. Zorg dat niets of niemand je kan raken. Ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag en gedachten. Belast een ander niet met jouw zware gedachten. Stop met jezelf een slachtoffer voelen. Hoogste tijd dat je aan jezelf gaat werken. Vraag om hulp aan de engelen of wie jij maar wilt, maar ga er voor. Houd je energie hoog. Wees dapper en sterk, dat zit in ieder van ons!

Fijne liefdevolle Paasdagen voor iedereen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun