Paasboodschap van Jezus

Hallo lieve lezer,

Op deze Goede Vrijdag heeft Jezus een mooie Paasboodschap voor jou!

 

Lieve zielen op aarde! Op deze Goede Vrijdag wil ik graag een mooie boodschap brengen. Een boodschap van licht en liefde. Het licht in jullie wordt aangewakkerd. Dit merk je ongetwijfeld. Wees niet bang want alles wat er nu gebeurt op aarde wordt gezien. Het is hier een enorme drukte van belang. Alles wordt uit de kast gehaald om de mensheid te bevrijden van eeuwenlange onderdrukking. Angst werd jullie aangepraat en dat op alle fronten. Veel onrecht en ellende is jullie aangedaan. Zo zakken jullie steeds verder weg en helemaal verwijderd van jullie pure ziel. Jullie zijn pure liefde en dát gaat weer gevoeld worden. Voel je het al? Het wordt jullie getoond. Volg gewoon je gevoel en laat je door niemand meer van je liefde afhouden. Ik ben liefde en jij ook! Twijfel hier nooit aan lief mens!

Het is een genot om steeds meer mensen hun liefde voor zichzelf en de medemens te zien ontdekken. Daar is het leven voor bedoeld. De tijd is daar om jullie te bevrijden. Wees hier niet bang voor want alles wordt met de grootst mogelijke zorg gedaan. Alles is gezien en wordt geleid door vele Lichtwezens. Ze voelen zich nodig en zeer verantwoordelijk voor de aarde en de mensen. Wat een prachtig werk verrichten ze! Bedank ze hiervoor, ook al zie je ze niet. Vertrouw gewoon dat ze alles voor jullie doen.

Steeds meer mensen gaan dingen zien en horen. Jullie zijn spirituele wezens. Dat is jullie ook ontnomen. Mijn geloof en liefde voor jullie is nooit gestopt. Je vindt mij in je hart en ik ben er voor je. Altijd! De kerk heeft alles veranderd en niet ten goede. Zo is mijn geloof nooit bedoeld. Er zijn heus nog goede mensen die mijn werk in de kerk voortzetten. Macht en onderdrukking is nooit mijn bedoeling geweest. Het geloof is voor iedereen, niemand uitgezonderd. Je geloof zit in jezelf. Daar heb je geen opgelegde regels voor nodig.

Ik sta voor de vrijheid, moed en liefde. Dat zit in jou! Voel mij nabij in deze dagen en ik steun je waar ik kan. Ik heb het allerbeste met je voor en wil dat jij je liefde herinnert. Je bent een wezen van licht. Dat zie ik zeer duidelijk. Herinner je jouw licht en je leven zal ten goede veranderen.

Dank je wel lief mens, dat je naar mijn boodschap luistert en ik wens je hele fijne dagen vol licht en liefde toe. Ik hou van jullie!

Jezus

Gechanneld door José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste voor jou is. Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Per 1 mei 2022 verhoog ik mijn tarieven. Ik voel dat ik mijzelf tekort doe en mag de prijzen van mijn diensten verhogen. De prijs voor een dienst wordt dan € 30,- i.p.v. € 20,- De boodschappen die ik ontvang zijn zeer waardevol voor de ontvanger!