Paasboodschap 2024

Deze prachtige gechannelde Paasboodschap van Jezus mag ik doorgeven aan jou. Fijne Paasdagen!

Lieve mensen, deze Paasboodschap gaat over liefde. Zó belangrijk in deze tijden en gelukkig steeds beter te voelen. Jullie harten gaan steeds verder open om dit te voelen en te ontvangen. Geloof dit en ontvang het in dankbaarheid. Gooi al die negatieve gedachten en gevoelens overboord. Denk en wees liefde, pure liefde. Dat verzacht alles en doet wonderen ontstaan.

Stuur liefde naar allen die dit zo nodig hebben. Verzacht lieve mensen, let heel goed op je gedachten en gevoelens. Jij bent liefde, dat is je essentie. Deze dagen staan bol van liefde voor jezelf en de ander. Een golf van liefde overspoelt de aarde en ontvang dit!

Gedenk mij deze dagen en voel mij in je hart. Ik help je zo graag en wil je leven aangenamer maken. Er wacht zoveel moois op jou. Neem dit aan, het is een wonderlijk cadeau. Geloof in wonderen want deze zijn in aantocht. Ja, ook voor jou. Voel je niets minder dan een ander want jij wordt echt niet overgeslagen.

Mijn leven op aarde was niet voor niets en velen gaan mijn aanwezigheid weer voelen en herinneren. Ik was en ben liefde. Dat kan nooit verdwijnen, hoeveel haat en negativiteit er momenteel ook heerst op aarde. Het komt goed en wordt magisch. De hele planeet gaat een liefdesplaneet worden en dat is al voelbaar. Geef de hoop niet op en blijf geloven in het goede. Dat overwint alles! Blijf standvastig in je geloof in mij en de liefde. Roep me aan als je het moeilijk hebt. Ik help je met alle liefde verder.

Jullie hele planeet ontvangt zóveel licht en wordt steeds lichter en lichter. Negativiteit overleeft dit niet en wat zal dat een vreugde brengen in jullie harten. Kijk er niet naar en wees licht in je hart. Omring je met liefde en zet jezelf in het licht. Je zult zien dat het geweldig voelt. Alle hulp is er voor je. Niet alleen van mij maar velen zijn bezig om de aarde te verlichten en er weer een prachtige liefdesplaneet van te maken. Ook al lijkt dit soms niet zo, dit is de waarheid. Verheug je op wat komen gaat. Geef niet op en ga naar je hart. Ik dank jullie wel.

Jezus (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/