Paars licht

Lieve mensen,

Mijn boek Doodgewoon is alweer een maand geleden uitgekomen en enkele weken geleden kreeg ik een bijzondere reactie van een lezeres. Zij zag een paars/violet licht in het midden van het boek en dat bij alle pagina’s. Ik keek uiteraard meteen in mijn eigen boek en zag het inderdaad ook!

In een besloten Facebookgroep waar ik lid van ben zagen meerdere mensen dit licht. Tevens is het ook te zien in het boek Wees stil en luister van Alie Jorna. Zij kreeg tijdens het schrijven van mijn boek regelmatig belangrijke dingen door van Jozef en die gaf ze weer door aan mij! Beide boeken zijn uitgebracht door Walking my Revolution Publishers. Echt heel bijzonder en ik heb het uiteraard nagevraagd bij Jozef.  Ik vroeg aan hem:

Klopt het dat jij een code met het boek hebt meegegeven? Ja, zodat de mensen de boodschappen duidelijk binnen krijgen want dat is erg nodig!

Blijft dit licht aanwezig? Ja daar zorg ik voor hoor. Je ziet dat het al veel mensen raakt en dat komt hier dus door.

Ik blijf het magisch vinden en ben benieuwd of jullie dit paars/violette licht ook zien!

Zoals je kunt zien zijn er 2 bladzijden uit mijn boek te zien hierboven. Dit zijn 2 van de 83 vragen en onderwerpen die in het boek aan bod komen. De vragen zijn onderverdeeld in 5 hoofstukken: emoties-kijk op de wereld-hoe is het boven?-sterven en overgaan en het verhaal van Jozef.

Ben je benieuwd naar mijn boek dan kun je dit bestellen met deze link:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

 

Groetjes José den Ronde