Overlijden

Hallo lieve lezer,

De angst voor de dood speelt weer heel erg bij de mensen. Jozef gaat hier graag op in.

Lieve mensen, in deze tijd keren velen Huiswaarts. Dat zal je ongetwijfeld zien, ook al blijft nog steeds veel verborgen door de media. Wees hier niet bang voor, want zo hoort het te gaan. Alles verloopt volgens plan. De dood is niets meer dan Thuiskomen voor de ziel. Hoe verdrietig ook voor de nabestaanden. Velen die nu overgaan hebben bewust gekozen om juist nu naar Huis terug te keren. Hun taak is volbracht en de lessen, die ze op zielsniveau hebben uitgekozen, zijn geleerd. Soms wil je maar één enkele les leren op aarde. Zoals ik ook heb mee mogen maken wat echte liefde is. Toen ik dit had gevoeld, was mijn leven hier volbracht. Het is echt niet ingewikkeld en probeer het zo te zien.

Vóór je opnieuw incarneert bespreek je met een heel team wat je wilt leren op aarde. Elk leven leer je nieuwe lessen. Er is afgesproken bij wie je incarneert en wie je op je pad nodig hebt om je lessen te leren. Eigenlijk heel simpel. Wellicht willen velen deze tijd niet meemaken en hebben ervoor gekozen om juist nu over te gaan.

Alles gaat via een hoger plan van God. Sta hier voor open,  je angst voor de dood en de rouw om een dierbare overledene, wordt veel minder. Het liefst verdwijnt dit gemis en gun je iemand om weer Thuis te zijn. Dat maakt het voor de overledene ook een stuk fijner. Niets zo erg voor een ziel die overgegaan is om geconfronteerd te worden met langdurige rouw. Natuurlijk heeft ieder zijn tijd hier voor, maar vergeet niet om zelf je leven te vervolgen. Jij hebt ook je lessen te leren. Dit is geen kritiek en neem dit niet te zwaar. Het kan alleen zoveel fijner en lichter voor jou.

Eenmaal Thuis heb je het zó goed en ben je weer helemaal jezelf. De liefde is overweldigend en het is hier zó mooi en vredevol. Het is echt om naar uit te kijken, al klinkt dit raar voor je.

Laat je alsjeblieft geen angst voor de dood aanpraten. Verdiep je hierin en sta open voor leiding van je beschermengel en gidsen. Kortom, luister naar je hart en voel je waarheid. Heb vertrouwen dat alles nu goed is voor jou en je dierbare overledenen. Iedereen is hier zéér gelukkig en wenst dat ook voor zijn dierbaren op aarde. Tijd om hier anders over te denken, lief mens. Voel je waarheid! Wij zijn er voor je, dichterbij dan je denkt! Juist nu!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Ook ik had vele vragen over de dood. Die heb ik allemaal gesteld aan mijn overleden jeugdvriend Jozef. Deze vragen heeft hij beantwoord en zijn te vinden in mijn eerste boek Doodgewoon. Dit helpt je om de angst voor de dood los te laten. Via deze link kun je meer over dit boek lezen : https://www.terugnaarhetlicht.nl/boek-doodgewoon/

Vanaf deze week is ook mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” als e-book verkrijgbaar! Van 12 tot 20 februari is dit met korting te verkrijgen. Je betaalt dan slechts € 4,99 i.p.v. € 8,50. Heb je interesse? Dit is de bestellink: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-ebook/