Overgave

Hallo lieve lezer,

De moeheid slaat toe bij de mensen. Mijn gids Jozef legt uit wat er aan de hand is.

Alles draait in deze tijd om overgave. Hoe pittiger jij dit vindt, des te harder dit nodig is voor jou. Wij weten al lang wat het beste is voor jou en kennen je levenspad. Je mag stoppen met alles wat je leven beheerst. Geef je over en laat je leiden door je beschermengel en gidsen. Luister naar ze en vraag om tekens. Maar het belangrijkste voor nu is dat jij je rust neemt. Wij zien de moeheid en het strijden tegen je gevoelens. Neem deze gevoelens serieus. Ze wijzen je de weg en willen gezien en doorvoeld worden.

Stop ermee om alles buiten jezelf te zoeken. Er is weer zoveel drukte en activiteit om je heen en alles schreeuwt dat je erbij moet zijn. Je hoeft helemaal niets en laat je niet onder druk zetten door anderen. Velen vinden het nog steeds prima om vermaakt te worden en willen niet in stilte leven. Deze stilte heb je nu juist zo nodig lief mens. Neem jezelf serieus en gun je deze stilte. Zo vind jij jezelf weer terug. Er zijn er zovelen als jij! Zeker nu, want iedereen wordt steeds gevoeliger. Dat is alleen maar mooi en schaam je hier nooit voor! De meesten zijn nog te bang om zich echt te laten zien. Op een gegeven moment word je gedwongen en kun je niet anders meer. Laat dit toe en wees eerlijk naar jezelf. Het is toch juist fijn om blij en trots te zijn op jezelf.

Geef je over aan alles wat zich aandient en doe wat jou blij maakt. Ongeacht het oordeel van de ander. Zo ben jij een voorbeeld als je staat voor jezelf. Wil je als meeloper verder in dit leven of kies je eindelijk voor jezelf? Aan jou de keus. Ik weet wel dat het veel fijner is als je gelukkig bent met jezelf. Daar heb je enkel jezelf voor nodig. Je ziel zal je dankbaar zijn en alles zal veel gemakkelijker gaan. Laat je meestromen op jouw weg. Ga, lief mens!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.