Overgaan

Hallo lieve lezer,

Deze week een mooie blog van mijn gids/overleden vriendin Ellen.

Lieve mensen, hier weer een tekst voor jullie van mij. Zoals jullie ongetwijfeld merken gaan er nu meer mensen de aarde verlaten en worden hier door hun dierbaren verwelkomd. Een schok voor de meesten want het gebeurt vaak onverwacht. Deze lieve mensen worden met alle liefde hier opgevangen en meteen weten ze dat dit de bedoeling was. Hun ziel weet meteen wat er was afgesproken voor ze incarneerden. Besef dit goed en gun je geliefde hun reis naar huis. Alles is zo gepland en wordt uitgevoerd volgens je zielscontract. De oorzaak van je overlijden heeft hier geen enkele meerwaarde. Even is er verbazing maar al snel volgt berusting. Wel wordt er intens meegeleefd met de achterblijvers en deze worden gesteund waar mogelijk.

Het hele spel op aarde wordt hier met bewondering aanschouwd. Want dat is het hoor, een spel wat enorm goed gespeeld wordt en de finale hiervan is in zicht. Eerst mogen nog meer mensen het spel begrijpen. Uniek wat er nu gebeurt hoor en ik sla het met grote interesse gade. Diep respect voor alle zielen op aarde, want het is niet niks natuurlijk.

Ik weet dat velen voor hun gevoel niet klaar waren met hun aardse taken voordat ze overgingen. Dat was bij mij ook zo maar toch volgt op een gegeven moment acceptatie van wat is. Je taken kun je gewoon weer vervolgen hoor. Geen zorgen hierover en je zult merken als je hier bent, dat het allemaal niet zo dringend was waar je mee bezig was. Liefde is wat hier telt en je zult alles in een totaal ander licht gaan zien. Leg je neer bij je frustraties en geniet van elke dag. Heb elkaar lief en zorg voor elkaar. Laat alle ruis en onbelangrijke futiliteiten gaan. Doet er niet toe. Eenmaal hier lach je om je aardse zorgen.

Humor is wat mij altijd op de been hield en positiviteit. Blijf het goede en mooie zien op aarde en in elkaar. Lach wat vaker want dat verlicht de boel bij jou en de mensen om je heen.

Stuur je overledenen liefde en licht, dat is genoeg. Geef dit ook aan jezelf, heel belangrijk! Het hoort zo te gaan mensen. Accepteer dit en leef je mooiste leven. Vertrouw en wees dankbaar. Alle steun is er voor je. Vraag en je zult ontvangen. Alle liefde en licht wens ik je toe.

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.