Optimisme

Hallo lieve lezer,

Mooie optimistische boodschappen van Jozef en zijn leermeester vandaag!

 

 

Mijn leermeester en ik hebben genoten van jullie en zagen dat het mooie weer van de afgelopen dagen jullie veel goed heeft gedaan. Dat verdienen jullie zeker en de zon geeft iedereen weer vrolijkheid en doet de zorgen vergeten. Want die zijn er nog steeds, net als het virus. Dit valt niet te ontkennen, maar je hoeft je humeur hier niet onder te laten lijden.

Er is zeker reden voor optimisme, want zoals wij het zien is dit de laatste piek wat corona betreft. Betere tijden naderen en er komt veel aan het licht. Het zal jullie opvallen dat steeds meer machthebbers door de mand vallen en er steeds meer protesten komen. Dit juichen wij enorm toe. Macht is een raar iets en velen willen hier alleen maar meer van. Dit smaakt altijd naar meer en dat is het gevaarlijke waar deze mensen in beland zijn. Als iedereen nu eens licht en liefde naar de machthebbers stuurt, zodat ook zij gaan inzien waar ze mee bezig zijn? Dit kan iedereen en het heeft gegarandeerd resultaat. Help hier alsjeblieft aan mee! Samen kunnen wij dit omdraaien naar het goede.

Hoe gaat dit dan verder?

Zoals al eerder gezegd is dit totaal in handen van de mensheid en afhankelijk van jullie volgzaamheid. Denk kritisch na en voel in je hart of dit waarheid is voor jou. Voelt het niet goed of hoor je iets wat voor jou niet goed voelt, doe er dan niet aan mee. Zo simpel is het. Wees dapper en spreek anderen aan op hun verantwoordelijkheid. Er worden telkens kleine stapjes gezet en uiteindelijk grote stappen naar een Nieuwe Wereld. Visualiseer hoe jouw ideale wereld er uit ziet en vertrouw er op dat dit heel krachtig is en waarheid wordt voor jou. Doe dit zo vaak mogelijk en zo zend je een nieuw gedachtengoed over de aarde naar de kosmos. Alles wordt opgepikt, dus ook jouw negatieve gedachten. Wees optimistisch en zie ook het goede. We krijgen dit voor elkaar, ook al zie je het nu totaal niet.

Worden de verantwoordelijken gestraft?

Ieder krijgt zijn leven hier te zien als ze Thuis komen en ze zullen zich schamen wat ze de mensen hebben aangedaan. Toch was dit hun les op aarde en in een volgend leven krijgen ze een nieuwe kans. Reken maar dat ze het totaal anders gaan doen! Voor nu gaat het op een gegeven moment stoppen met hun machtsspelletjes, want de mensen pikken het niet meer. In snel tempo worden mensen wakker. De machthebbers trekken elkaar mee de afgrond in en op een gegeven moment is het klaar met hun machtsspelletjes. Vertrouw hier echt op lieve mensen en geloof het! Nogmaals, een tijd ga ik niet noemen want dat ligt in jullie handen. Heb lef en zet door. Pik niet alles meer wat niet klopt. Kortom, blijf vertrouwen en ga vol optimisme door met je leven. Neem vooral anderen hierin mee die dit zelf niet kunnen. Houd vol en ga met goede moed verder!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun