Onzekerheid

Hallo lieve lezer,

Vandaag vertelt Jozef over onzekerheid en hoe je hier mee om kunt gaan.

Vandaag de dag is alles onzeker voor jullie. Je weet niet waar je aan toe bent en dat kost je veel energie en slapeloze nachten. Toch voel jij diep van binnen dat alles goed komt, dat kan niet anders! Luister naar dat stemmetje diep in jou. Ga weg van alle verhalen in de buitenwereld. Het dramagedrag wordt steeds gekker. Laat ze het uitvechten. Kijk en zie hoe belachelijk en kinderachtig dit is. Draai je om en ga verder met je leven. Dat kan altijd, ongeacht wat je aangepraat wordt. Sta dit niet toe en wees wijs.

Je bent een wijze ziel, je vergeet alleen dat je dat echt bent! Praat met jezelf, stel jezelf gerust en wees blij met jezelf. Jij doet er nu toe en mag voelen hoe groots je bent. Maak je niet klein, zoals je altijd hebt gedaan. Groei en zie hoe jij jezelf opblaast en je laat zien aan de wereld. Zie jezelf als groots en belangrijk. Niet arrogant of een groot ego, maar gewoon jouw mooie ziel laten zien. Dáár gaat het nu om. Stap uit je doemgedachten, je verleden en alles wat nog aan je trekt. Gooi alles van je af en spreek dit ook uit naar het Universum. Zeg dat je nu alles loslaat wat je belemmert om puur jezelf te zijn. Vraag gewoon wat je wilt en bedank meteen dat dit ook gebeurt. Zó werkt het nu!

Je kunt volop vooruit als je dit wilt. Wat houdt je nog tegen? Heb geen angst voor wat de mensen wel niet zullen zeggen. Dat doet er niet toe. Kop op en gaan! Zo laten we het oude samen achter ons en kan de nieuwe wereld ontstaan. Die is er al en nu mag je hierin gaan leven. Wat geweest is, is geweest. Er wacht je iets veel beters en veel meer in lijn met je ziel. Geloof dit, want dit is de waarheid. Ga ervoor lief mens, je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Deze week mocht ik weer een aantal persoonlijke boodschappen doorgeven. Heb je het moeilijk en wil je graag duidelijkheid van mijn gids Jozef? Hij heeft hiervoor enkel je naam nodig en weet precies wat je nu nodig hebt.  Meer info zie:  https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.