Onrust

Hallo lieve lezer,

Jozef schijnt graag zijn licht op de huidige situatie in de wereld.

 

 

Lieve mensen, ik zie de onrust en het ongeduld bij jullie. Het blijft maar duren hoor ik jullie denken. Ook al is er een stuk vrijheid terug, in andere landen is van alles aan de gang. Toch mag je van je vrijheid genieten want dat is hard nodig! Alles is onder contrôle en niets gebeurt voor niets. Iedereen gaat hier beter uit komen.

Dit is een pittige maand en je zult de onrust voelen. Het lijkt alsof alles bij je op z’n kop wordt gezet en dat is ook zo. Ga eens voelen wat je nog echt nodig hebt en aanschouw alles wat zich aandient. Alle gevoelens uit het verleden en vorige levens kunnen aan bod komen en willen gezien worden. Doe dit ook en oordeel nergens over. Het wil enkel gezien worden door jou en dan verdwijnt het vanzelf. Stop met vechten tegen jezelf. Dit win je nooit. Laat alles gebeuren en ontspan zoveel mogelijk. Het kan heftig zijn maar wees niet bang en houd het vertrouwen. Dit is nodig voor jou om verder te komen. Je zult merken dat je steeds minder zware bagage meesjouwt en je leven wordt zoveel lichter.

Laat iedereen in zijn waarde want je hebt geen idee waar de ander doorheen gaat. Heb respect voor elkaar. Ook al lijkt het dat iemand geen problemen heeft; ieder krijgt z’n eigen portie. Geen schrik hiervoor, lief mens. Je krijgt nooit meer dan je aankan. Je zult verbaasd zijn van de kracht die in jou huist! Dat is zó fijn en word je enorm gegund.

Geniet lekker als het kan en zo niet, laat dan alles rustig op je afkomen. Je hoeft niet mee te gaan in alle ellende. Meestal kun je hier toch niets aan doen, dus waarom moet je dit bijhouden? Zoek de vrolijkheid die je zo gemist hebt en help elkaar vooruit. Houd het licht en zie de liefde voor het leven bij de ander en jezelf.

Er zijn talloze helpers om je in dit proces te helpen, dus maak hier gebruik van. Roep ze aan en vraag om ondersteuning hierbij. Je hoeft het niet alleen te doen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Heb je in deze tijd behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap aan van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef. Altijd verhelderend en troostrijk! Ook voor een boodschap van een overledene kun je bij mij terecht. Neem een kijkje op deze link: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/