Onrecht

Hallo lieve lezer,

Hoe staan we er nu voor?

Voel of alles nog klopt voor jou. Grote leugens worden verteld en dat al eeuwen lang. Het kookpunt wordt bereikt en velen zijn furieus. Zie jij het al langer, dan weet je hoe het werkt. Voor de meesten valt nu het spreekwoordelijke kwartje en de verontwaardiging en boosheid is groot. Wat doe je hiermee? Stop de boosheid niet weg maar kijk er maar naar. Voel het in je lichaam en laat het dan gaan. Richt het niet op de ander want dan is het eind zoek. Doe wat je kunt. Spreek je uit, laat je zien. Doe wat goed voelt maar zwijg niet langer. Zwijgen is het slechtste wat je nu kunt doen. Spreek er met anderen over en geloof niets meer van alle verhalen die je hoort. Onderzoek zelf wat waar is voor jou.

De gevestigde orde heeft niet het beste met ons voor, maar dat was al duidelijk toch? Zij volgen ook regels die ze opgelegd krijgen en voelen daar niets meer bij. Gerechtigheid zal geschieden en elk die een ander wat aandoet, zal dit gepresenteerd krijgen. Als jij eerlijk je pad volgt en goed bent voor jezelf en de medemens, heb je niets te vrezen. Verspreid deze goedheid en help de medemens die het nu zwaar heeft. Samen kunnen jullie dat.

Verenig je, lieve mensen, het is nog geen saamhorigheid bij jullie. Het mag grootser en massaler. Pik de regels en leugens niet langer. Genoeg is genoeg. Stem niet toe in dit beleid maar kijk wat jij kunt doen. Iedereen wordt geraakt en dat is precies de bedoeling. Wees tevreden met elke dag en vind je blijheid en enthousiasme terug. Genoeg mensen die dit zo doen. Trek je aan elkaar op in plaats van elkaar naar beneden halen. Wees het voorbeeld voor de ander.

Bereid je voor op een heftige climax. Het wordt zo moeilijk als jij denkt dat het wordt. Je bent vindingrijk genoeg. Mensen zien overal oplossingen voor en zo ook voor deze toestand. Wees jezelf en ga met opgeheven hoofd door. Jullie zijn niet alleen! Dat voelen jullie steeds beter. Dank jullie wel, lieve dappere zielen.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.