Nieuws van Jezus

Hallo lieve lezer,

Mooie woorden van Jezus vandaag!

Zoals de meesten al weten is Jezus de leermeester van mijn gids Jozef. Dit mocht ik na mijn tweede boek horen. Ik begreep toen dat Jozef het boek “Jozef vertelt verder” samen met Hem heeft doorgegeven. Uiteraard vind ik dit heel bijzonder en ik geef graag berichten van Hem, Jozef en mijn andere gidsen door.

Lieve mensen, hoe bewonderenswaardig waar jullie nu doorheen gaan! Mijn grote dankbaarheid gaat uit naar jullie allemaal! Jullie staan er toch maar. Ook al heb je hiervoor gekozen in deze tijd te incarneren, dan nóg is het beslist niet gemakkelijk. Als jullie eens wisten hoeveel ondersteuning er aanwezig is om de aarde weer tot een fantastische planeet te maken, dan zou dit tot grote dankbaarheid leiden. Alle hulp van andere sterrenstelsels en vele engelen is aanwezig, teveel om op te noemen. Jullie worden continue begeleid door dit proces. Blijf hierin geloven want het is waar.

Al het leed is voorbestemd en hoort zo te gaan. Dit wordt door God geleid en dit is niet gemakkelijk te accepteren. Jullie mogen hier doorheen om er beter uit te gaan komen. Ieder is in zijn eigen sfeer van bewustzijn. Verdiep je hierin en het wordt eenvoudiger om te begrijpen. Alles draait om jullie bewustzijnsniveau. Velen begrijpen wat er gaande is maar nog lang niet allemaal. Ja, het is vaak schokkend wat er gebeurt. Dat gaat nog wel even zo door. Alles komt aan het licht zoals het bedoeld is. Het kwaad gaat uiteindelijk verdwijnen van de aarde, maar zover is het nog niet. Blijf vertrouwen houden en verspreid je liefde en licht. Dat is zó hard nodig nu. Gelukkig doen steeds meer mensen dit, bewust of onbewust.

Stap uit die mallemolen lief mens. Weiger deel te nemen aan zaken die niet goed voelen. Laat niet van je profiteren en vind je zelfrespect terug! Er wordt nog teveel misbruik gemaakt van de mens. Stop ermee om je te laten gebruiken voor andermans gewin! Zo komt hier ook snel een eind aan. Zoek elkaar op en steun waar mogelijk. Laat je zien en spreek je uit. Verschuil je niet langer en wees dapper. Heb lak aan wat een ander denkt of vindt van jou. Genieten van al het moois op aarde mogen jullie zeker. Anders is het niet vol te houden. Maar zie daarnaast zeker wat er echt speelt op aarde. Zoek je bronnen goed uit en dat is niet de door de overheid overgenomen media! Dat begrijpen jullie gelukkig steeds beter! Dit is het voor nu, lieve mensen. Roep mij gerust aan voor steun. Ik ben er voor je, altijd!

Liefs Jezus

Gechanneld door José den Ronde-van Dun

P.s.  Van 1 t/m 19 augustus heb ik 3 weken vakantie. Wil je nog graag vóór die tijd een persoonlijke boodschap van mijn  gids Jozef of een dierbare overledene ontvangen? Laat het me dan zo spoedig mogelijk weten. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.