Nieuws onder de zon

Hallo lieve lezer,

Belangrijk nieuws over de komende tijd!

 

Vandaag wil ik jullie graag meedelen dat er grote veranderingen op komst zijn. Het hangt echt in de lucht zoals je ongetwijfeld zult voelen. Mensen staan massaal op en willen de vrijheid terug. Toch zijn er nog velen die de ernst van de situatie niet in zien. Jullie worden massaal voorgelogen en dit al eeuwen lang. Het is de hoogste tijd dat jullie echt vrij zijn.

Bereid je voor op een massale ontwaking lieve mensen. Het zal een schok zijn, maar nodig. Geen angst maar blijf vertrouwen houden. Het zal pittig worden maar daarna wacht jullie de vrijheid. Exacte datum kan ik niet geven. Alles staat klaar voor een megagrote transformatie van jullie en de aarde. Wees trots en blij dat je dit mee mag maken. Dit is een unieke kans en je hebt hier voor gekozen voordat je naar de aarde kwam.

Focus je nu enkel op jezelf en positieve zaken. Het licht mag groeien en groeien. Blijf vertrouwen houden in jezelf en luister naar je hart. Mensen zijn nu lang genoeg onderdrukt en er gaat ingegrepen worden. Vele mensen zijn al terug naar het Licht gegaan en er zullen er nog vele volgen. Dit is allemaal voorspeld en nodig. Niet iedereen wil de nieuwe tijd meemaken. Als het je afgesproken tijd is om naar Huis te gaan, is dat nu eenmaal zo. Niet iedereen zal de nieuwe tijd waarderen en terug bij het oude willen blijven. Wees flexibel en leef je leven met gemak en laat je dragen. Je wordt ook letterlijk en figuurlijk gedragen door alle helpers uit de bovenwereld. Prachtig toch?

Geef je helemaal over aan wat er komt en nogmaals geen angst. Alles wat er gebeurt komt ten goede van jullie. Het gaat nog even spannend worden, maar daarna is het een fantastische nieuwe wereld. Grijp deze kans met beide handen aan en geniet ervan.

Ik weet dat velen geschokt zullen zijn van wat ze hier lezen en wat er staat te gebeuren. Dat is niet mijn bedoeling maar wel een teken dat je nu echt alleen naar jezelf mag luisteren. Doe dit echt lief mens en vertrouw! Het is de bedoeling dat je zelf gaat leven naar je ware ziel en niet het leven leidt van een ander. Voel je gesteund door ons. Wij zijn met tallozen hier om dit te begeleiden. Alles is helemaal goed nu!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Wil je graag een persoonlijke boodschap van Jozef of een dierbare overledene aanvragen? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/