Nieuws boek Doodgewoon

Lieve mensen,

Yes! Zondag ga ik alle boeken signeren die in de voorverkoop besteld zijn! Echt een bijzonder moment waar ik erg trots op ben! De verwachte uitgiftedatum was gepland op 30 juni; dit wordt één dagje later. Op woensdag 1 juli kunnen jullie het bestelde boek thuis verwachten.

Het boek is nog tot en met 30 juni in de voorverkoop te bestellen en met de code GEWOON krijg je gratis verzending voor Nederland èn België. Als je vóór zondagmorgen 11 uur bestelt, krijg je een gesigneerd boek thuis!

Lees hieronder voor meer informatie….

In Doodgewoon deelt José den Ronde – van Dun met jou haar gesprekken met haar overleden jeugdvriend Jozef waardoor je een bijzondere inkijk krijgt in doodgaan, het hiernamaals, het Thuis en wat je als overledene kan betekenen voor je dierbaren.

Jozef deelt zijn visie over vele aardse zaken, geeft tips hoe je meer kan genieten van het leven en meer uit je eigen leven kan gaan halen. Jozef doet dat op korte, krachtige wijze. Hij geeft je advies en laat het aan jou over wat je er mee doet. Maar natuurlijk herinnert hij je er graag aan, dat als jij nu de kans niet neemt om jouw lessen te leren, dat die lessen dan later in dit leven of in je volgende leven gewoon terugkomen.

Daarnaast vertelt Jozef ook over hoe het hiernamaals er uit ziet, wat je daar als taken kan doen en wat er met je gebeurt als je doodgaat en hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Al met al is Doodgewoon een boek dat je op eenvoudige wijze kennis laat maken met leven, de dood en Thuis en je laat zien, dat het allemaal eigenlijk doodgewoon en logisch is en niet iets is waar jij angst voor hoeft te hebben, maar waar je op jouw tijd naar uit mag zien.

Over de auteur

José den Ronde – Van Dun (1962) schrijft regelmatig blogs over het leven na de dood. Het begon met teksten die ze doorkreeg van Jozef. Inmiddels laat haar overleden vriendin Ellen ook graag van zich horen. Soms komt een andere dierbare overledene wat vertellen. Dit alles wordt met liefde doorgegeven. Tevens schrijft ze verhalen uit eigen ervaring.

De blogs zijn duidelijk leesbaar en kort maar krachtig geschreven. Er is duidelijk veel behoefte aan troost en ondersteuning hierin.

Wil je haar plannen en blogs graag volgen? Neem dan een kijkje op haar website www.terugnaarhetlicht.nl.

ISBN: 978-94-92632-05-0

Bestel nu alvast het boek en dan heb jij 1 juli 2020 als een van de eersten dit boek in huis. Met de code GEWOON krijg je gratis verzending. Met onderstaande link is het boek te bestellen.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

 

Liefs José den Ronde