Multidimensionaliteit

Deze twee pagina’s uit mijn tweede boek over multidimensionaliteit zijn volgens Jozef nu belangrijk om met jullie te delen. Dit zijn twee van de vele onderwerpen en vragen die ik aan hem stelde.

Vandaag is het alweer drie jaar geleden dat mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” uitkwam. Het is zeker speciaal dat het op de aardse verjaardag van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef verscheen. Negen maanden na mijn eerste boek “Doodgewoon” en weer een hele bevalling, haha. Beide boeken blijven de mensen raken en zo ook de Engelse vertaling van mijn eerste boek “Joseph tells”, waar ik heel trots op ben. Meer specifieke info over “Jozef vertelt verder” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/boek-jozef-vertelt-verder/

Hoe werkt het multidimensionale precies?

Deze vraag is heel fijn, want er is ongeloof dat wij op meerdere plaatsen tegelijk kunnen zijn. Toch is dit echt zo en dat gaan jullie zelf ervaren als je hier bent.
Je weet dat je ziel hier aankomt en dit is puur Licht met jouw verschijning erin. Telkens als jij aan iemand denkt, ben je meteen daar en hier hoef je niets voor te doen. Je hebt geen lichaam meer, dus door het Licht verplaats jij je supersnel.
Als iemand op aarde aan mij denkt, jij bijvoorbeeld, dan ben ik er ook meteen. Dat voel jij en dat kan iedereen leren voelen als je je ervoor openstelt.
Het maakt niet uit hoeveel mensen er tegelijk aan mij denken. In de geest ben ik er dan.
Het is dus niet zo dat ik mij opsplits, maar meer met mijn gedachten. Best moeilijk om te begrijpen voor aardse begrippen, maar zo werkt het dus.
Toch kun je mijn aanwezigheid wel degelijk voelen. Heeft geen zin om het uit te pluizen en in je hoofd te overdenken. Jullie willen alles wetenschappelijk bewezen hebben, maar zo werkt het niet. Vertrouw op je gevoel en probeer hierover niet te veel na te denken. Het is gewoon de waarheid en voor ons is hier niets raars aan.

Is dat niet vermoeiend voor jullie?

Nee hoor, vermoeidheid kennen wij hier niet. Stress is ons ook onbekend.
We hebben dus alle rust om mensen te steunen. Dit doen wij met alle liefde. Schroom dus niet om ons aan te roepen.
Probeer wel je eigen leven te leiden en niet afhankelijk van ons te zijn. Soms hebben mensen geen zin meer in hun aardse leven en zijn ze continue met ons bezig. Je hebt nog tijd genoeg als je hier bent.
Dus probeer alles uit je aardse leven te halen. Het is altijd de moeite waard en ga genieten van de mensen om je heen, de schoonheid van de natuur en alles wat het leven de moeite waard maakt.
Denk niet te veel na, maar voel wat goed voor je is. Zo zijn wij ook beter te bereiken.

Jullie vermoeidheid komt vaak door te veel informatie in je hoofd. Schrap alles wat niet belangrijk is voor jou en ga je eigen ding doen. Dáár krijg je pas energie van!

Nu ik zie in welke tijd jullie leven, ben ik blij dat ik van de aardse beslommeringen af ben. Te veel prikkels van buitenaf, maar gelukkig gaan steeds meer mensen dit zien.
Vroeger was niet alles beter, maar wel een stuk rustiger en overzichtelijker. Niemand stond er echt alleen voor, zoals nu. Dit is ook aan het veranderen, zie ik. Ik benijd jullie leven in deze tijd niet en steun waar ik kan.

Trouwens, vermoeidheid zit vaak tussen de oren. Neem je leven eens goed onder de loep en kijk hoe het anders kan. Van nature is de mens geboren met een goede dosis energie. Het is de leefwijze op aarde die de energie doet minderen. Ik vind het fantastisch om hier nooit moe te zijn. Iedereen is liefdevol en gelukkig. Energiek zijn hoort daar automatisch bij. Geen zorgen, lieve mensen!

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/