Mijn Thuis

Hallo lieve lezer,

Vandaag neemt Jozef ons mee naar zijn Thuis. Helemaal niet nodig om hier bang voor te zijn zoals je zult lezen!

 

 

Zoals jullie in mijn boeken hebben gelezen heb ik hier een fantastisch huis. Als je hier komt en bent genezen van je trauma’s op aarde, mag je zelf je eigen plekje creëren. Ik heb een prachtig huis met een veranda waar ik heerlijk in mijn schommelstoel mag zitten. Het uitzicht is geweldig met vele bloemen en voor jullie onwaarschijnlijk mooie kleuren en vormen. Niet te vergelijken met wat er op aarde is. Alles geeft veel energie af en is helemaal puur. Dat is op aarde helaas niet meer zo, maar het gaat de goede kant op. Iedereen maakt zich meer zorgen om moeder aarde en dat juichen wij alleen maar toe.

Er zijn hier bij mijn huis vele dieren te zien, want daar hou ik erg van. Het is een genot om ze zo vrij en gezond te zien rond dartelen in de prachtige omgeving. Het groen van de natuur is van een adembenemende smaragdgroene kleur en het blauw van het water is kristalblauw. Alles geeft licht af en straalt liefde en energie uit.

Hoe fijn is het als je je eigen plek hier mag creëren? Alles wat jou gelukkig maakt mag je hier vinden. Onwerkelijk klinkt dit en dat snap ik maar al te goed. Maar alles hoeft toch niet wetenschappelijk bewezen te worden? Dat hoeft echt niet en het zou fijn zijn als je er voor openstaat.

Ziet het er dan net zo uit als op aarde?

Zoals ik al zei is alles energie hier en wij zijn multidimensionaal. Wij reizen van het een naar het ander in korte tijd. Dat is even wennen als je hier bent maar alles is te leren toch? Sta er voor open en ik vertel geen verzinsels. Alles is energetisch hier en dat is niet gemakkelijk om voor te stellen voor jullie. Je zult het ervaren zoals iedereen. Echt iets om op te verheugen.

Nog steeds zorg ik met mijn vader voor de tuin en de dieren. Hij heeft wel zijn eigen huis maar we zijn vaak samen te vinden. Net zo lang tot we besluiten om weer naar de aarde te gaan. Ik heb nu de taak om samen met mijn leermeester jullie te ondersteunen en het leven lichter te maken. Deze taak neem ik heel serieus en ik weet dat de berichten rechtstreeks binnenkomen in je hart. Dat voelt fijn en ik ben dankbaar dat jullie dit ontvangen. Heel fijn dat je dit doorgeeft en er komt nog veel meer! Geduld lieve mensen.

De aarde wordt een magische plek om op te mogen leven. Geloof het en weet dat alles in beweging is. Alles gebeurt op de perfecte tijd en is voorbestemd. Nogmaals, zie het licht in alles en iedereen, ook al voelt dat voor jou niet altijd zo.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. In mijn beide boeken vertelt Jozef heel uitgebreid over het hiernamaals. Vele vragen heb ik aan hem gesteld en daar heeft hij allemaal antwoord op gegeven. Via onderstaande link zijn mijn beide boeken te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/