Mededogen

Hallo lieve lezer,

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Onderaan deze blog zie je de namen Jozef én Jezus staan. Het werd mij vriendelijk gevraagd om dit te vermelden. Zoals ik al eerder heb verteld is Jezus de leermeester van Jozef. Na het uitbrengen van mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” werd mij duidelijk gemaakt dat Jozef dit samen met Jezus heeft geschreven. Zijn invloed is duidelijk voelbaar in de teksten die ik doorkrijg. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit allemaal mag doorgeven.

Zoveel verdriet en angst heerst er momenteel. Ziekte, sterfgevallen, armoede, teveel om op te noemen. Heb mededogen met elkaar en ondersteun waar mogelijk is. Hoe hard het ook klinkt, dit hoort zo te gaan en is onderdeel van het Goddelijk plan. Lessen worden geleerd, groeiprocessen, loslaten, er speelt zoveel. Voel je niet verward, maar laat het maar komen. Kijk, voel en leer hiervan.

Velen gaan plotseling naar Huis en ook al begrijp je niet waarom, de ziel weet het antwoord. Niet iedereen wil meegaan naar de Nieuwe Wereld die zich aan het ontvouwen is. Alles valt uit elkaar en dat is niet zomaar zo. De aarde heeft grote plannen en wil zich opnieuw en in alle liefde neerzetten. Daar zijn jullie voor nodig. Voel waar je naar toe mag en laat alle contrôle over hoe het zou moeten zijn volledig los. Het wordt uiteindelijk veel mooier dan je had durven dromen.

Zie de Nieuwe Wereld voor je, hoe jij het in je mooiste dromen ziet. Alles is mogelijk. Enkel vertrouwen op de wereld en in jezelf is hier voor nodig. Ga het aan en laat je verrassen. Verleg je focus nu echt op het positieve en kijk niet meer achterom. Steun diegenen die het moeilijk hebben, al weet je dat niet iedereen de waarheid wilt zien. We komen allemaal verder en de een is nu eenmaal verder in bewustzijn dan de ander. Hier kom jij ook vandaan! Dus veroordeel niets en niemand meer. Steun met liefde, financieel, alles wat binnen je mogelijkheid ligt.

Laat niet met je sollen en wees assertief naar mensen die misbruik van je maken. Wees gewoon je pure zelf, dat is al heel wat! Help de ander om het goede te zien. Zo niet en wil de ander niet veranderen en vooruit gaan? Dan heb jij je best gedaan en is het nu aan de ander. Heb zeker mededogen voor jezelf en geef jezelf een dikke knuffel! Je doet het toch allemaal maar in deze tijd! Kijk niet te veel terug maar je mag zeker zien hoe je gegroeid bent! Ook al waren het pittige jaren, wees dankbaar voor je groei. Juist nu groei je heel hard als je wilt! Ga vooruit en wees trots. Dat zijn wij ook op jullie!

Jozef en Jezus (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.