Liefdesvonk

Hallo lieve lezer,

Een prachtige, liefdevolle blog van Jozef vandaag!

Zoals velen ongetwijfeld zullen voelen, wordt je hart aangeraakt. De vonk van liefde raakt nu vele harten en dat is fantastisch om te zien. Door alle donkerte heen zal je beslist een vonkje van vreugde voelen. Vertrouwen in een nieuwe, prachtige toekomst. Dat kan niet anders, want dat gaat het worden! Er is zoveel in beweging op dit moment. Ook al voel je je verslagen, je voelt zeker ergens diep van binnen dat het anders en beter gaat worden. Dat voelt zó goed en houd dit gevoel en vertrouwen vast, lieve mensen. Laat het door niets of niemand van je afnemen. Dit laat je zelf toe en laat het niet gebeuren!

Blijf gefocust op jezelf en adem goed door. Voordat je het weet ga je weer mee in negativiteit. Leef heel bewust en let goed op je gedachten. Houd ze koste wat kost positief. Erken je kracht en leg desnoods je hand op je onderbuik. Dáár zit jouw kracht en blijf daar op gefocust. Wedden dat je vertrouwen groeit! Jij kunt dit aan en samen gaan we hierdoor heen. Help elkaar met groeien in plaats van naar beneden te halen. Ieder doet op zijn manier zijn best.

Laat je glimlach zien en schenk zo vertrouwen aan een ander. Wèg met die boze gezichten. Eindelijk mogen we elkaars gezicht weer zien en dan zie je alleen maar gestreste en boze blikken! Dat hoeft helemaal niet en dat doe je helemaal zelf hoor! Kijk eens terug waarom dit zo veranderd is. Dat gebeurt vaak door anderen of negatieve berichten. Nog steeds zijn er te veel mensen die alle negativiteit van de media volgen. Niet raar dat je je zo down voelt toch? Positiviteit is daar zelden in te vinden. Alles bedoeld om de mensheid af te stompen en volgzaam te maken.

Waar is jouw bruisende ik gebleven? Zoek eens goed en je zult je vonk vinden! Laat hem groeien en groeien tot je er weer zelf bent! Wat een genot om je ware ik weer te ontmoeten! Laat dit nooit meer gebeuren! Ik ben soms behoorlijk confronterend maar dat is nu hard nodig. Ik gun iedereen vrijheid, liefde en een geweldig leven waar jij jezelf als mens mag ontplooien. Dáár is een aards leven voor bedoeld en niet om een volgzaam schaap te zijn. Mits je hiervoor gekozen hebt natuurlijk. Dat zijn er ook velen en die zullen moeilijk te veranderen zijn. Ieder zijn eigen lessen te leren! Niemand is minder dan een ander en allemaal zijn we in deze tijd nodig op aarde. Doe waar jij je goed bij voelt, maar nooit ten koste van een ander.

Dit was mijn raad voor vandaag en ga ervoor lief mens! Herinner je kracht! Vraag hier eventueel om hulp bij. Dat doen we graag hier. Je bent niet alleen, al voelt dat vaak zo.

Met veel liefde voor jullie, Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Naast Jozefs persoonlijke boodschap channel ik graag 5 brandende vragen voor jou. Dit kan over uiteenlopende onderwerpen gaan. Levensvragen, werk, relatie, gezondheid…..De oorzaak en oplossing mag ik voor jou chanellen. Hier heb ik je naam en geboortedatum voor nodig. Tevens ontvang je een korte persoonlijke boodschap hierbij. Stuur even een mailtje naar info@terugnaarhetlicht.nl voor meer informatie.

Nóg een leuk nieuwtje! Zondag 19 september ben ik van 11.00 tot 12.00 uur aanwezig op Paranormaal Alternatief in Rijswijk (ZH) Dit is de grootste spirituele beurs van Nederland! Je vindt me in de stand van Walking my Revolution Publishers. Daar kun je mijn beide boeken kopen en ik signeer deze graag voor je! Mocht je al een boek aangeschaft hebben, dan signeer ik deze ook met liefde en plezier. Graag tot dan!