Liefdesboodschap van Ellen

Hallo lieve lezer,

Op haar aardse geboortedag, vandaag een hart onder de riem van mijn overleden vriendin/gids Ellen.

Wat een prachtige tekens mocht ik gisteren en vandaag ontvangen van mijn lieve vriendin Ellen. Deze ochtend voelde ik haar grote liefde en het ontroerde mij enorm. Zó dankbaar dat ik haar heb leren kennen en notabene op een assertiviteitscursus! We raakten aan de praat en voelden een enorme herkenning. Nu weet ik dat we elkaar uit vorige levens kennen en beiden op spiritueel gebied bezig waren. Haar wijsheid, enthousiasme, vrolijkheid en levensvreugde waren mij erg dierbaar en ik voel me bevoorrecht dat ze mijn gids is. Hierbij ook een foto van haar lievelingsbloemen. Deze liefdesboodschap mag ik van haar doorgeven:

 

Lieve mensen, wat een boosheid is er momenteel onder jullie. En terecht hoor, heeft wel lang genoeg geduurd en velen zien wat er zich echt afspeelt. Kom voor je vrijheid op en sta voor jezelf! Vergeet hierbij niet om vanuit je hart en liefde te spreken. Er is zoveel liefde voor jou en neem deze aan. Laat niet enkel je boosheid voelen en naar binnen slaan. Dat is niet de weg die jullie mogen gaan. In alle rust en puurheid mag jij je uitspreken. Blijf rustig en stuur liefde naar degenen die hier niet bij kunnen.

Velen komen tegenover elkaar te staan en ieder met zijn eigen mening. Blijf respect houden voor elkaar, hoe pittig dit ook kan zijn. Het mag vlammen en dat is ook nodig. Het duister heeft het moeilijk en zo hoort het te zijn. Vergeet niet te genieten van het mooie weer. Dat vond ik zelf zo fijn op aarde. Laat de zomer niet aan je voorbij gaan en doe waar je gelukkig van wordt. Het hoeft niet groot te zijn. Zelf werd ik al heel blij van een heerlijk kopje koffie in het zonnetje. Zoek het in het kleine en waardeer dit ook. Het hoeft allemaal niet meeslepend en groots te zijn. Laat je niet gek maken door de media die jouw leven als saai laat ziet. Het wordt steeds maffer bij de media, dus besteed hier geen aandacht en tijd meer aan.

Leef vanuit je hart en luister naar je gevoel. Vraag om liefde aan je beschermengel, gidsen of wie je wilt. Er is zóveel liefde voor jullie! Voel het en doe er je voordeel mee. Laten we het collectief weer vullen met die liefde! Het is nog steeds te zwaar en daardoor zien velen het niet meer zitten. Jullie halen elkaar naar beneden in plaats van op te heffen. Houd het klein en wees rustig. Jullie zijn zó geliefd! Zie dit van jezelf en vind jezelf meer dan de moeite waard. Dat ben je ook! Geniet, want dat verdien je!

Alle liefs van Ellen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.