Liefde

Hallo lieve lezer,

Een prachtig onderwerp vandaag!

 

 

Alles staat en valt momenteel met liefde. Ik weet dat velen hier naar snakken en het zó gemist hebben de laatste tijd. Dit liet je zelf toe en heb je jezelf onthouden. Niets of niemand mag jouw liefde voor jezelf en anderen afpakken. Heel belangrijk om dit nooit meer te laten gebeuren. Je kunt gewoonweg niet zonder liefde. Je verpietert en krimpt ineen. Het doet pijn om zonder liefde te leven.

Houd van jezelf, altijd en onvoorwaardelijk. Schenk alle liefde aan jezelf en laat je hart gloeien. Houd dit vast en schenk je liefde aan anderen die dit nog niet kunnen. Velen zijn letterlijk ziek en ellendig door het gebrek aan eigenliefde. Laat je nooit meer vervreemden van de mensen die je lief hebt en vergeet vooral jezelf niet.

Op dit moment is er oneindig veel liefde tot je beschikking. Engelen van liefde en vele lichtwezens ondersteunen jullie momenteel. Het is voor velen net of ze uit een diepe slaap ontwaken. Zachtjes wordt jullie liefde weer gevoeld en voel zeker de liefde van boven tot je komen. Welgemeend en met de grootst mogelijke zorg word je hierin begeleid. Zó prachtig om vanaf hier te zien! Het prachtige licht wat je omringt en de streling van je lichaam. Pure liefde voor jou en dankbaarheid voor alles wat je hebt gedaan voor het Universum. Geniet hiervan en neem het aan! Het is er speciaal voor jou en allen die dit goed kunnen gebruiken.

Vul je licht aan en verspreid dit over de wereld. Laten we dit met z’n allen doen zodat iedereen hiervan mag genieten. Elk mens verdient dit en heeft dit zó nodig. Je dierbaren die Thuis zijn helpen zeker mee en willen je weer blij maken. Ga echt genieten lief mens. Maak het letterlijk en figuurlijk licht in jou en om je heen. Focus alleen hier op en laat alle narigheid in de wereld los. Genoeg angst aangejaagd!

Ga verder met je leven en zoek de vreugde. De lente komt eraan en geniet van al het moois wat moeder Natuur te bieden heeft. Ga naar buiten en verwonder je. Nu ben jij belangrijk, alleen jij en je geliefde naasten. De rest komt wel weer. Dank je wel dat je hieraan meewerkt.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Deze week heb ik weer mooie boodschappen door mogen geven. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap van Jozef of een dierbare overledene aanvragen? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/