Lezersvraag transgender

Hallo lieve lezer,

Deze week ontving ik onderstaande vraag van Willie en Jozef wil deze graag uitgebreid beantwoorden.

Willie: de laatste tijd hoor ik ontzettend vaak dat mensen transgender worden of willen worden. Zou jij Jozef willen vragen hoe dit zit. Is dit een hype of is dit spiritueel de bedoeling of zijn er energieën om deze personen heen of hebben onafgemaakte levens hier invloed op of……. Ook is er een groep die aangesproken wil worden met jullie of zij omdat ze zich noch meisje nog jongen voelen. Ik zou het fijn vinden als het kan dat Jozef hier iets over kan vertellen.

 

Dit klopt zeker Willie. Vele mensen hebben levens van een zelfde geslacht gehad en komen nu ter wereld in een ander geslacht. Dit is zeer frustrerend maar hier is wel bewust voor gekozen. Vaak wordt dit niet aanvaard en willen ze weer terug naar hun vorige geslacht. Er is zeker sprake van onafgemaakte levens en eigenlijk mag dat in dit leven afgemaakt worden. Vaak wil men dit niet doen en wordt er voor de veiligste manier gekozen en kiezen ze voor hetzelfde geslacht als de vorige levens.

Het is bij velen een manier van aandacht vragen om “anders” te willen zijn en anders aangesproken te willen worden. Het wordt ook erg aangemoedigd in de media. Daar zitten donkere invloeden achter. Puur om de mensen ontevreden te houden en van zichzelf verwijderd te laten raken. Als je puur in je kracht staat doet het geslacht er niet toe en kun je tevreden zijn met wie je bent. Dát is de bedoeling van deze tijd om ontevreden en onzekere mensen te hebben in de wereld. Als ieder echt naar zijn hart zou luisteren en tevreden zijn met wie je bent, is al die aandacht niet nodig.

Mensen zijn nog steeds erg beïnvloedbaar en luisteren graag naar wat “men” vindt en vertrouwen er op dat ze het beste met hen voor hebben. Dat is dus niet zo! Natuurlijk zijn er mensen die echt in het verkeerde lichaam zijn geboren en dan hebben ze alle recht om te doen wat goed voelt voor hen. Toch blijft je ziel altijd je ziel en maakt het niet uit in welk lichaam je zit. Het is altijd de bedoeling om hier je lessen te leren.

Het is zeker zo dat bijvoorbeeld na vele levens als man te hebben geleefd, je in de eerste jaren je daar het meest vertrouwd bij voelt. Toch mag je ook ervaren wat het leven als vrouw weer met je doet. Andere ervaringen en lessen krijg je dan, waar je zelf voor gekozen hebt.

Al die aandacht momenteel zijn pure afleidingsmanoeuvres. Het gaat echt niet om zóveel mensen als ze je doen geloven. Geloof in jezelf en laat je niet beïnvloeden door de media.

 

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Wist je dat in mijn boek Doodgewoon ook vele belangrijke thema’s aan bod komen? Voor meer info over mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/