Lezersvraag over de sferen

Hallo lieve lezer,

Vandaag wil ik graag een vraag van een lezer beantwoorden. Deze vraag over de sferen Thuis heb ik aan Jozef voorgelegd. In mijn beide boeken vertelt Jozef uitgebreid over de verschillende sferen.

 

Kan een ziel uit een lagere sfeer zijn familie in een hogere sfeer opzoeken? Ik las dat ze het felle licht niet kunnen verdragen in een hogere sfeer. Kunnen ze elkaar dan niet meer zien?

Iedereen kan in de geest bij elkaar zijn, maar iemand uit een lagere sfeer kan de hogere sferen niet betreden. Toch, als je aan iemand denkt uit een hogere sfeer, is die er meteen. Hoop dat het zo duidelijk is? Het wordt vanzelf duidelijk als je hier bent. Geen zorgen dus!

Iedereen kan dus met iedereen contact maken?

Ja hoor. Als iemand in een hogere sfeer vertoeft, is dit zijn bewustzijnssfeer. Daar is innerlijk werk voor nodig. Fijn als je hier al aan werkt! Het is de bedoeling dat je steeds hoger komt in de sferen, tot je uiteindelijk op gaat in het Al. God of de Bron, hoe je het ook noemt. Je gaat dan op in het Goddelijke Licht en keert niet meer terug naar de aarde.

Hoe zit het dan als je naar Huis gaat? Staan dan familieleden uit verschillende sferen je op te wachten?

Jazeker! Maar ze komen toch uit verschillende sferen? Dat maakt niet uit bij het verwelkomen hoor. Maar degene die overgaat gaat toch naar zijn eigen sfeer? Als die sfeer hoger is dan andere familieleden, kunnen ze dit Licht toch niet aan? Jozef, hoe zit dit dan? Ze zijn vaak al bij je op het moment van sterven en gaan dan weer naar hun eigen sfeer terug. De reis naar Huis maak je samen met je engel.

En het ontvangstcomité dan? Die zal je zeker zien maar het is niet nodig om dit uit te pluizen en persé te willen weten. Vertrouw er op dat je iedereen weer ziet! Niet alles is voor aardse begrippen te begrijpen en je moet niet alles willen bewijzen. Zo werkt het niet en is een gebrek aan vertrouwen. Betekent niet dat je niets mag vragen, maar soms gaat het te ver in wat jullie willen weten. Bewijs is niet altijd nodig en dat hoeft ook niet. Vertrouw er op dat het heel mooi is en gaat worden voor jou. Boven verwachting! Ik wil het graag simpel houden en niet alles weggeven aan de mensheid. Dank je wel voor je uitleg hoor! Maak het niet te ingewikkeld lieve mensen en wacht in vol vertrouwen af. Je zult het beleven als het jouw tijd is en wees daar beslist niet bang voor! Het overtreft je stoutste dromen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun