Levenslessen

Hallo lieve lezer,

Lees deze blog van mijn gids Jozef en begrijp meer over je levenslessen!

Lieve mensen, vele lessen mogen jullie nu leren en dat valt soms zwaar. Ieder heeft zijn eigen lessen te leren en alles volgens je zielscontract. Je hebt zelf afgesproken wat je op aarde wilde leren voordat je weer incarneerde. Ook al begrijp je dit soms niet, je ziel weet het. Velen vragen zich af waarom de lessen zo zwaar zijn. Je wilt dit ervaren mooie ziel, dat is echt zo. Wees blij dat je de kans krijgt om in deze unieke tijd op aarde te zijn en de veranderingen mee te maken. Denk niet in termen van “zwaar”. Bedank voor de ervaring, dat helpt je gegarandeerd.

Jij bent uniek, want je bent nu hier op aarde. Velen die nog achterbleven houden je in de gaten en bewonderen jou. Kijk er zó eens naar en klaag niet te veel. Het klopt dat de symptomen vaak pittig zijn, maar je krijgt nooit meer dan je aankunt. Vlucht niet weg van jezelf en voel goed wat er met je gebeurt. Leer ook je lessen en aanvaard ze in dankbaarheid. Je komt hier zóveel beter uit. Wat je nu ook allemaal voelt, zie het Licht. Het schijnt niet voor niets zo prachtig! Verbind je met dit Licht en zoek gelijkgestemden.

Stop ermee om overal een drama van te maken en kijk enkel vooruit. Ontdek je kracht in jou en wees geen slachtoffer meer. Dat ben je niet en het zit in je hoofd! Je zult je meteen veel beter voelen als jij je met je hart verbindt en de liefde voelt. Liefde voor jezelf en van daaruit voor de ander.

Gun jezelf de rust om je lessen te leren en stop met hollen. Je hebt dit nu nodig want je lichaam heeft rust nodig om alles te verwerken. Kies echt voor jezelf en wat goed voor jou voelt. Richt je zeker niet op het drama in de wereld. Puur op de liefde in je hart. Ik weet dat jij dit kunt en het is nu aan jou!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.