Lachen

Dankbaar voor weer een mooi bericht van mijn lieve vriendin/gids Ellen!

Lieve mensen, waar is de lach gebleven? Ja, ik weet dat er alles aan gedaan wordt om jullie op de angst te richten. En toch…jij laat dit zelf toe. Lach maar eens smakelijk om alle gekheid bij jullie. Het is toch om te gieren, haha. Neem jezelf en alles niet zo serieus. Bepaal vandaag dat het klaar is om je door angst en negativiteit te laten leiden. En geef de schuld niet aan het weer. Dat is te gemakkelijk want de zon is in jou aanwezig. Verbind je met deze magische zon in jou. Ga doen waar jij blij van wordt. Het is nu wel klaar toch met al die gekheid die je getoond wordt? Keer je hier vanaf en ga nu je mooiste leven leiden.

Mijn aardse leven was beslist niet gemakkelijk en toch probeerde ik overal wat van te leren en positief te blijven. Dat was mijn redding. En om zo te leven trek je fijne mensen en situaties aan. Dat is het mooie ervan. Ben jij negatief? Reken er maar op dat je dan ook deze mensen en zaken aantrekt. En neem van mij aan dat je hier niet gelukkig van wordt. Zet die televisie uit waar zoveel zwaarte is die je nog verder naar beneden haalt. Zelfde met alle media maar dat moge onderhand wel duidelijk zijn. Jullie bepalen zelf waar je wilt zijn en hoe je wilt leven. Vergeet je kracht niet en geef deze nooit uit handen!

Je bent zoveel mooier als je lacht en reken er maar op dat daar vele mensen blij van worden en zeker hier! Dat vinden wij zó fijn en het verlicht je hart lieve mensen. Lach en geniet van het leven!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/