Laat los!

Zo, dat is weer een hele krachtige boodschap van mijn gids Jozef. Doe er je voordeel mee!

Lieve mensen, willen jullie alsjeblieft stoppen met zaken en mensen vasthouden die niet meer goed voor je zijn? Niet meer blijven door struggelen maar loslaten met alles wat je groei in de weg staat. Ga dit echt eens goed voelen bij jezelf. Laat je niet meer leven maar ga zelf leven! Ja het is verwarrend en het kan je angstig maken. Toch zijn het vaak schijnzekerheden waar jij je aan vast blijft klampen.

Waar wil jij nu echt graag je tijd aan besteden en met wie? Ben je graag alleen, eis dan je tijd op! Vermaak is overal te vinden maar leidt je vaak alleen maar af van jezelf. Wie ben jij zonder alle poespas om je heen? Ben je creatief en kom je maar niet aan jezelf toe? Kijk dan eens goed of je geen zaken en mensen uit je leven kunt schrappen. Stop met de schijn ophouden. Kies voor jezelf. Het is nu of nooit en je wordt hier zeker in begeleid.

Ieder van ons mag zich nu echt laten zien. Wees eerlijk naar elkaar en zeg hoe jij je voelt en wat je nodig hebt. De echte mensen die het goed met je voor hebben blijven op deze manier over. En dáár heb je echt wat aan. Jammer als mensen je niet (meer) begrijpen, maar het is wat het is.

Het Universum heeft nog zoveel moois voor jou in petto. Daar mag je tijd en ruimte voor maken. Spreek uit dat je open staat om te ontvangen wat voor jou bestemd is en meen dit ook. Laat je verrassen en niet meer afleiden door honderd en een dingen. Zo kom je anders nooit verder. Jij verdient het allerbeste leven en geloof dit! Het wordt zo mooi als jij diep van binnen gelooft. Daarvoor mag je al het negatieve loslaten en er voor gaan. Dank je wel!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/