Kindersfeer

Deze week wil mijn gids Cornelius over de kindersfeer vertellen.

Op mijn vraag wie van mijn gidsen iets door wil geven aan de mensheid kwam mijn gids Cornelius aan het woord. Al geruime tijd vertoeft hij in de kindersfeer en ik stelde hem een vraag hierover. In eerdere blogs vertelde hij hier al eens over en ook daar veranderen zaken. Interessant en aangrijpend om te lezen.

Hoe is het nu in de kindersfeer?

Er zijn hier steeds meer zielen nodig om de vele kinderen te helpen die arriveren. Zóveel leed door oorlogen, misbruik en andere ellende die ze op aarde wordt aangedaan. Het vertrouwen in de mensheid is op een dieptepunt gekomen. Ongeloof, diepe teleurstelling, pijn en vele andere emoties spelen hen parten. Met grote zorgvuldigheid en mededogen worden ze hier ontvangen.

Velen zijn eerst in de heelkamers en komen daarna naar hier. Stapje voor stapje proberen wij hun vertrouwen te winnen en weer kennis te laten maken met de liefde. Ongelofelijk wat ze voor hun kiezen hebben gekregen en waarom? Door de totale ophitsing onder de mensheid hebben deze zielen niets te kiezen gehad en is er zo’n misbruik van hen gemaakt. Zo verdrietig om te zien.

Velen kwamen weer oog in oog met zielen uit vele vorige levens. Je weet dat ieder vele levens in goedheid maar ook als kwaad heeft gehad. Toch -en dat is onbegrijpelijk voor velen- heeft elk leven op aarde zijn lessen te leren. Ook de kinderen. Alles is besproken voordat ieder incarneerde en dat staat in je levenscontract. Dit heb je van tevoren met je persoonlijke engel besproken. Ook als wist je dat je koos voor een moeilijk leven, dat het zó zwaar zou worden is vaak een hele beproeving. Geloof maar dat dit niet altijd begrepen werd.

Velen kiezen er nu voor om in de kindersfeer te werken en het vertrouwen terug te winnen bij deze lieve zielen. Stapje voor stapje en met het grootste geduld zie je deze lieve zielen weer opbloeien. Heel dankbaar werk en vaak hadden degenen die hier voor kiezen ook op aarde affiniteit met kinderen.

Zorg goed voor de kinderen lieve mensen! Houd ze in de gaten. Waar kijken ze naar, met wie gaan ze om, wat krijgen ze te horen? Zorg voor ze, houd van ze, altijd!

Gegroet Cornelius (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/