Kerstwens

Hallo lieve lezer,

Nu dit jaar op zijn einde loopt, wil ik graag even de balans opmaken. Begin van het jaar was ik nog druk aan het schrijven voor mijn boek Doodgewoon en had geen idee hoe het verder moest. Ik ging toen uitzoeken hoe het werkte om het zelf uit te geven. Dit duurde mijn overleden jeugdvriend Jozef allemaal veel te lang en op een nacht kreeg ik de naam van mijn uitgeefster door. Vanaf dat moment ging alles razendsnel. Om nu te zeggen dat 2020 een verloren jaar was? Voor mij zeker niet, want ik heb in alle rust kunnen schrijven. De blogs en berichten voor mijn Facebookpagina gingen ook fijn door.

 

Ik ben erg dankbaar voor de vele fijne mensen die mij dit jaar verder hielpen. Door hen heb ik veel innerlijk werk mogen doen en daardoor ben ik krachtiger geworden. Voor een hooggevoelige als ik, is dat heel fijn. Veel heb ik dit jaar mogen loslaten en zo word ik steeds meer mijzelf. Ben ook erg blij wat het boek en de blogs voor de volgers mogen betekenen. Soms vraag ik mij af waar ik het allemaal voor doe, maar ik voel dat ik nog meer mag gaan doorgeven en bemerk een enorm enthousiasme over de toekomst. Onlangs bestond mijn blog een jaar en in diezelfde nacht kreeg ik de titel door voor het tweede boek van Jozef! Er is nog zoveel meer te vertellen en ik noteer alles graag wat hij doorgeeft. Dus, als jullie het goed vinden ga ik vrolijk verder met schrijven….

Ik had ook nooit van mijzelf verwacht dat ik een video op zou nemen waarin ik vertel over mijzelf en het boek. Video-tips van Jozef geef ik door op mijn Facebookpagina. Een artikel schrijven voor een maand- en weekblad was ook nieuw voor mij. Het verdiepen in social media hoort daar eveneens bij en sinds kort ben ik onder mijn eigen naam te volgen op Instagram. Kost me vaak een hoop frustratie, maar ik leer er veel van! Mocht je trouwens geen blog willen missen, abonneer je dan op de nieuwsbrief via mijn website. Door het algoritme van Facebook merk ik dat niet iedereen hierdoor bereikt wordt en dat vind ik jammer.

Dit jaar heb ik voor een aantal mensen gechanneld met hun dierbare overledenen. Er werd mij verteld dat het (nog) niet de bedoeling is om hiermee verder te gaan. Ik hoor altijd vanzelf wat het volgende mag zijn. Het werken met mijn gidsen en beschermengelen helpt mij daar altijd bij! Ook mijn orakelkaarten wijzen mij hierbij de weg.

Rest mij nog alle lieve mensen die mij volgen te bedanken. Dank voor jullie berichtjes, tips en steun. Ik wens  jullie sfeervolle kerstdagen toe en maak van 2021 een onvergetelijk jaar! We gaan ervoor!

 

Jozef heeft nog een mooie kerstwens!

Lieve mensen, wat een jaar was dit voor velen van jullie! Voor iedereen was het anders en voor de een zwaarder dan voor de ander. Maar nèt wat jullie aan konden op dat moment. Vele dierbaren zijn hier inmiddels gearriveerd. Hoe eenzaam jullie ook dachten dat het voor hen was, vertrouw erop dat het meteen vergeten is hier. Ze snappen ook wel dat het niet anders kon. Maak jezelf geen verwijten en praat je geen schuldgevoel aan. Ze zijn veilig hier en genieten van hun rust. Ze zien hoe moeilijk jullie het hebben en betreuren dit ten zeerste. Denk aan hen met veel liefde, zodat ze dat zeker mogen voelen. Als je aan een overledene denkt, wordt dat meteen gevoeld.

Ik wens iedereen liefdevolle dagen toe in deze donkere maanden. Maak het gezellig en geniet van je dierbaren. Je weet nooit hoe lang ze nog bij je zijn! Wees dankbaar voor allen om je heen met al hun gebreken en eigenaardigheden. Eens zul je weten waar dit vandaan komt en accepteer iedereen dus gewoon zoals hij is. Iedereen doet zijn best binnen zijn mogelijkheden. Blijf het Licht zien in deze dagen en vertrouw erop dat er betere tijden aankomen! Wees lief voor elkaar en ik wil jullie een prachtig, liefdevol 2021 toewensen. Blijf vertrouwen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde

 

 

Via onderstaande link is mijn boek te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/