Kalmte

Een krachtige en dringende boodschap van mijn gids Jozef.

Lieve mensen, ik wil jullie met klem verzoeken om de kalmte te bewaren. Zoals jullie merken komen er nu heel veel zaken aan het licht en dat zal inslaan als een bom. Zóveel bedrog wat heeft plaatsgevonden en eindelijk gezien en gehoord gaat worden. Bewaak jezelf en ga niet mee in de kwaadheid van anderen. Vraag meteen aan je hart wat je het beste kunt doen. Dát is nu de weg lieve mensen. Je mooie hart laat zo graag van zich horen en heeft alle wijsheid in pacht. Zoek het niet meer bij anderen. Jij weet!

Dit zijn pittige lessen voor de mensheid en alles gaat nu getoond worden. Ja, je zult van je stoel vallen van verbazing. Wie kun je nog vertrouwen? Jouw Zelf, lief mens! Ieder krijgt zijn lessen te leren en dat wilde je ook voor je incarneerde. Je kunt nu zó groeien als je wilt. Aan jou de keus. Het is gemakkelijk om af te glijden in de slachtofferrol. Natuurlijk is het niet niks maar hier help je niemand mee en zeker jezelf niet.

Ga niet wijzen naar anderen maar wees zelf wijs. Denk na voor je wat zegt en anderen pijn doet. Wees je eigen grootste vriend. Hou van jezelf en geef jezelf niet de schuld dat je alles geloofde wat je verteld werd. Grote lessen worden er nu geleerd en doe er je voordeel mee. Blijf met beide voeten op de grond staan en vraag om begeleiding aan je hogere zelf, engelen of wie je maar wilt. Geef nu niet op! Je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Info en You-Tube video over mijn Engelstalig boek “Joseph tells” vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/joseph-tells-english-version/