Jozefs visie op 2022

Hallo lieve lezer,

Zoals elk jaar geeft mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef graag zijn visie op het nieuwe jaar.

Lieve mensen, een heel nieuw jaar wacht op jullie. Dit jaar zal veel fijner aanvoelen dan het vorige. Velen van jullie weten al wie ze werkelijk zijn en dat mag nog bij vele anderen gaan gebeuren. Alles nodig om een prachtige nieuwe wereld te creëren! Angst is onnodig en zal je nog verder van jezelf afbrengen. Wat we nu nodig hebben is vertrouwen en goede moed. Jullie kunnen de hemel op aarde scheppen!

Dit jaar laat je zien wie jij bent en waar je voor staat. Schenk je aandacht aan je mooiste dromen en ga dit leven. Kijk niet meer achterom, dat is geweest!

Wat corona betreft, dat gaat dit jaar verdwijnen en er komt een gewone griep voor in de plaats. Veel onwaarheden en leugenaars worden ontmaskerd en het zal schokkend zijn voor diegenen die te goeder trouw waren. Niets is wat het lijkt. Zie het en laat het gaan. Alles wordt getransformeerd. Ga gewoon vol goede moed verder en laat je door niets of niemand beperken. Dat doe je zelf! Jij mag in alle vrijheid leven en dat is je geboorterecht. Alle verantwoordelijken voor deze crisis worden aangepakt door ons en velen keren nooit meer terug naar de aarde. Enkel is de aarde bedoeld voor eerlijke en oprechte mensen. Hoe mooi is dat? Verheug je hier op en laat alles aan ons over!

Het wordt de eerste maanden heftig, maar dat moet om orde op zaken te stellen. Nogmaals geen angst, wees voorbereid op wat er gaat komen. Informeer je goed en luister naar je hart. Het is de hoogste tijd dat jij je eigen waarheid gaat leven.

Verwacht een vrije zomer waar je eindelijk van kan genieten. Genoeg is genoeg! Er wordt veel van jullie verwacht om alles opnieuw op te bouwen. Daar zijn jullie krachtig genoeg voor. Help elkaar en doe alles met liefde en plezier. De tijd is veranderd en de mensheid ook. Er zullen prachtige dingen gebeuren en je komt weer bij je eigen spirituele kern uit. Je zult versteld staan van je krachten en waar je toe in staat bent. Dit is een geweldig jaar om mee te mogen maken. Uniek en wees daar dankbaar voor.

Wonderen gaan gebeuren en dit voelt toch als gewoon voor jullie. Vele vorige levens komen terug en je zult je je prachtige ziel weer herinneren. Ik ga hier niet te ver op in maar verwacht een magisch 2022!

Je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je gezondheid en gaat hier naar leven. Precies zoals het bedoeld is. Stel je hart open en ontvang. Dat is alles wat nodig is. Geen afleiding meer door onbelangrijke zaken, maar leef je leven precies zoals jij het wilt! Dat kan echt!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef ontvangen en ben je benieuwd hoe je jouw leven voor het jaar 2022 in positieve zin mag veranderen? Ik channel het graag voor je! Zie https://terugnaarhetlicht.nl/diensten/ ‎https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/