Jozef aan het woord

Lieve mensen,

Vandaag is de uitgiftedatum van mijn boek Doodgewoon! Velen zullen het boek vandaag ontvangen en dit is best spannend voor mij natuurlijk. Ik zou het erg fijn vinden als jullie mij laten weten wat jullie ervan vinden.

Reacties en vragen zijn welkom en kun je sturen naar info@terugnaarhetlicht.nl

 

Ik heb Jozef een paar vragen gesteld hierover:

Lieve Jozef, wat vind je ervan dat je boek vandaag uitkomt?

Ik ben er erg trots op en het is heel mooi geworden. Goed dat je naar mij geluisterd hebt en naar Marleen bent gegaan. Ik weet dat het veel van jou gevergd heeft en ik er de nodige druk achter heb gezet. Soms vergeet ik dat jullie op aarde nog allerlei andere dingen te doen hebben. Toch vind ik het zó belangrijk dat het boek veel mensen gaat bereiken en hun leven lichter gaat maken. Dát was mijn doel met dit boek. Je ziet dat al vele mensen interesse hebben voor het boek en dat wordt alleen maar meer en meer. Zeker in deze moeilijke tijden voor jullie zal het veel steun geven.

Er is niks raars aan de dood hoor en ik weet zeker dat velen dat met mij eens zijn en anderen er voor open gaan staan. Laat je niet bang maken door enge verhalen. Wij zijn heel gewoon en zoeken jullie graag op en ondersteunen jullie. In het boek lees je hoe je contact met ons kan maken. Er zijn er hier veel die niet kunnen wachten hierop!

Heb je nog een boodschap voor de mensen vandaag?

Ik wens jullie heel veel liefde in je hart en een lichter bestaan. Wij zien ook dat er van alles speelt op aarde en dat is goed. Er moet veel aan het licht gebracht worden. Toch raad ik je aan om hier niet teveel op te focussen want dat haalt je energie naar beneden. De juiste mensen zijn hiermee bezig en het kan nog een tijd duren voordat de ogen geopend gaan worden bij de massa. Vele Lichtwerkers helpen hierbij en doen erg hun best hiervoor. Concentreer je op al het mooie wat er wel is en wees dankbaar voor dit. Dankbaarheid brengt je sowieso positieve energie. Steun elkaar en wees lief voor anderen. Een lach kan zoveel goeds doen voor een ander. Het raakt je hart en verlicht meteen!

Ik wens jullie mooie inzichten en liefde met alles wat ik heb doorgegeven voor het boek Doodgewoon!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde