Humor

Mijn vraag vandaag was of er iemand iets positiefs door wil geven.  Meteen hoor ik “humor”! Een andere dierbare overledene meldt zich meteen en wil hier graag iets over vertellen!

 

 

Ik wil ook graag iets belangrijks doorgeven voor deze pagina! In mijn aardse leven hield ik erg van humor en gezelligheid. Onmisbaar en erg belangrijk voor mij en velen. Dit mis ik nu bij jullie heel erg. Jullie gaan gebukt onder de negativiteit die anderen veroorzaken. Het hoeft echt niet de hele dag over ellende en corona te gaan. Er zijn nog zoveel mooie dingen om dankbaar voor te zijn. Kijk naar buiten en geniet van het ontluiken van alles wat in winterslaap was. Snuif de lente op en pak elke zonnestraal die je nodig hebt. Zoek de positiviteit op en pep elkaar op. Lachen is zó gezond en nodig!

Persoonlijk heb ik het daar altijd mee gered in mijn leven. Anders was het te zwaar. Ik was altijd bezig en had een groot gezin. Weinig tijd voor mezelf dus. Bij jullie is dat nu anders. Als je alle afleiding van je afgooit heb je zeeën van tijd. Dat is nu een hele les voor jullie. Velen gaan nu inzien dat ze hun tijd aan dingen of mensen geven waar ze eigenlijk helemaal geen zin in hebben. Dat is het mooie van deze tijd. Je wordt weer wie je echt bent. Alle slachtoffers ten spijt maar er gebeurt ook heel veel moois nu hoor. Maar dat wordt niet gedeeld door de media want het verkoopt niet. Goed nieuws is volgens hen geen nieuws. Daarom, lieve mensen, trek je eigen plan en zoek de ellende niet op. Maak mensen blij, ook al zien jullie elkaar nu weinig. Mogelijkheden genoeg in de moderne tijd. Er zijn al velen bezig met de kar trekken en dat maakt mij en alle andere overledenen heel blij. Wij steunen deze mensen en geloof me dat op een dag alle maskers afvallen. Dus beter nu al beginnen met positief te denken en doen. Jullie worden gewoon ziek van angst en negativiteit. Dus mensen, lach en geniet. Maak elkaar blij! Dit moest ik even kwijt op deze mooie pagina. Het ga jullie goed!

Liefs C. (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde