Humor

Fijn en nodig onderwerp voor de blog van deze week. Ik moest er wel om lachen, jij ook?

 

 

Humor redt je! Denk aan deze woorden als je door zware stukken gaat. Probeer jezelf niet te serieus te nemen. Ik weet dat het niet meevalt maar echt waar, humor redt je! Lach om de gekte in de wereld. Maak je niet boos maar besef dat ieder perfect zijn rol speelt. Dat is wat het is, een groot toneelstuk. Jij mag hier naar kijken of niet, dat is aan jou. Aanschouw dit maar laat het niet binnenkomen. Het zal nog veel gekker worden, dus beter voor je eigen energie zorgen. Als iedereen besluit om dit achter zich te laten, is het zo afgelopen met de gekte. Het wil puur gezien worden, dat is alles.

Jij mag genieten van je leven, wat er zich ook aandient. Zie het als lessen die op je pad komen. Dat maakt het gemakkelijker voor je. Weer wat geleerd! Bedank voor de lessen en ga door met je leven.

Er wordt op dit moment ontzettend veel opgeruimd in jou. Dat gaat gepaard met lichamelijke en geestelijke ongemakken. Het is niet anders en kan enkel op deze manier. Voel de lichtheid na zo’n fase en voel wat er voor ballast is verdwenen. Zó mooi om dit te zien en voelen. Een groot geschenk aan jou van het Universum. Je hoeft het allemaal niet te snappen maar voel dat dit waar is.

Jij gaat steeds meer ontdekken wie je echt bent en wat je hier komt doen. Afgelopen met de schone schijn en je anders voordoen dan je bent. Een grote collectieve opruiming van heel veel ballast is op dit moment aan de gang. Dat brengt chaos, ongetwijfeld. Ieder mag hier zelf doorheen. Doe dit ook en geef een ander niet de schuld van je pijn en ongemakken. Voel en zie hoe sterk je bent. Je kunt dit, anders kreeg je dit niet! Ga ervoor lief mens en gun jezelf dit. Neem de tijd voor jezelf. Het is nu of nooit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag dan een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan. Hij heeft hier enkel je naam voor nodig en weet waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Je kunt nu ook vijf levensvragen aan hem stellen (géén gezondheidsvragen)  Alles om je leven lichter te maken! Voor meer info zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn beide boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/