Hulp vragen

Hallo lieve lezer,

Mijn lieve vriendin en gids Ellen heeft een belangrijk advies voor jou!

Deze week sprak ik weer eens uitgebreid met Ellen. Ik hoorde haar schaterlach en voelde haar nabijheid zó duidelijk. Echt geweldig en ik haal daar zoveel steun en kracht uit! Door de pittige weken waar ik doorheen mocht gaan, vergat ik ook regelmatig om hulp te vragen. Ellen wil jullie daarom graag deze boodschap meegeven:

 

Lieve mensen, zoals José ook weet is het belangrijk om hulp te vragen als je het moeilijk hebt. Juist dan wordt het zo vaak vergeten, terwijl je het juist zo hard nodig hebt. Wij mogen niet helpen als je niets vraagt hè! Ik weet dat jullie nu zoveel vragen hebben en het moeilijk is op aarde. Maak contact met je beschermengel(en) en gidsen. Gewoon vragen, dat is alles. Zoek wel eerst goed de rust in jezelf op. Anders kun je ons niet horen of voelen. Praat gewoon op een normale manier. Hoeft niet onderdanig of officieel. Gewoon zoals je altijd praat. Je kunt ook vragen wie je beschermengel en gidsen zijn. Misschien krijg je niet meteen antwoord, maar schiet je later een naam te binnen of lees je ergens een naam. Vraag het dan gewoon en je zult het bevestigd krijgen. Wij zijn zeker nu dichtbij jou en dragen je lasten en zorgen met je mee. Dat doen wij zo graag en met alle liefde en respect voor jou. Laat de moed niet zakken en ga door met vreugdevolle dingen doen.

Vanaf hier is alles op aarde één groot spektakel en vuurwerk. Prachtig om te zien. Het Licht ziet alles van het duister en het knettert hier behoorlijk. Nog nooit is dit zo gezien, dus wees dankbaar dat je dit mee mag maken. Je hebt hier tenslotte zelf voor gekozen voordat je hier incarneerde. Zie het mooie van deze tijd en hoe alles uiteindelijk in positieve zin gaat veranderen. Het wordt zó mooi lieve mensen! Prachtige nieuwe initiatieven worden uitgewerkt. Laat je niet klein maken, maar laat je grootsheid zien. Je bént een groot en krachtig persoon! Je mag het alleen nog gaan ontdekken en gaan voelen. De onderdrukking en uitbuiting van de mens komt ten einde.

Wees dankbaar voor wat er met je gebeurt, want dat is veel hoor! Mensen hebben “rare” lichamelijke gewaarwordingen, slapeloze nachten en weten soms niet meer wie ze zijn. Er wordt veel op je ingewerkt en alle zwaarte wordt weggenomen. Je wordt echt een totaal ander mens. Rustig, zonder stress en gezond. Dat hoort allemaal bij de Nieuwe Tijd. Fantastisch wordt het en het is een genot om dit hele mega proces te mogen aanschouwen.

Blijf open staan voor vernieuwingen en de enorme energieën die naar de aarde komen. Voel je nieuw en sprankelend. Kijk niet meer terug, dat is geweest. Focus op een prachtige nieuwe wereld die er al is. Geniet van deze veranderingen, hoe angstig je je ook soms voelt. Het is nodig om verder te komen. Magisch wordt het!

Lieve groet Ellen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Wist je dat ik een eigen YouTube kanaal heb? Je vindt daar vele tips van Jozef en die kun je zeker in deze tijd goed gebruiken. Neem eens een kijkje als je wilt:  https://www.youtube.com/channel/UCEBYcIAhjFSRXPj0O1nqOtw

Op Instagram is Terug naar het Licht ook te volgen: https://www.instagram.com/terugnaarhetlicht/