Hoop

Hallo lieve lezer,

Meteen hoorde ik het woord “hoop” toen ik aan Jozef een onderwerp voor een blog vroeg. Ik vind het zeer toepasselijk voor deze tijd en ik ben ervan overtuigd dat het heel bemoedigend is!

 

 

Lieve mensen, wat zijn wij trots op jullie! Heel knap hoe jullie deze tijd doorkomen en proberen positief te blijven! Wij zien hoe zwaar dit voor velen is en reken erop dat iedereen geholpen wordt hoor!

Toch wil ik weer praten over de angst voor de dood. Dit was het thema van mijn boek “Doodgewoon” en daar had ik erge haast mee. Dit was niet voor niets en nog steeds zeer actueel. Wees toch niet bang voor de dood lieve mensen! Vergeet niet dat voor iedereen de tijd allang vaststaat dat je overgaat naar hier. Of dat nu door een virus of andere oorzaak gebeurt, dat doet er niet toe. Stop ermee om je zo’n angst aan te laten praten! Dit wordt hier zeer betreurd en we geven jullie ontzettend veel liefde. Probeer dit te voelen in je hart. Vertrouw op je gevoel en leer hiernaar te luisteren, wat je ook om je heen hoort!

De dood hoort nu eenmaal bij het leven en het is hier prachtig zoals ik vaker verteld heb. Dus waarom die angst? Zet dit uit je hoofd en ga genieten ondanks alle negativiteit. Zie elke dag als een prachtige, nieuwe kans waar je weer van kunt leren en verder komt op je pad. Dit is niet het einde van je leven, je gaat hier gewoon door, maar wel in een andere vorm. Vertrouw hierop en kijk ernaar uit om weer naar huis te gaan in plaats van je angst aan te laten praten. Houd je energie hoog en laat je niet onderuit praten. Hier kun je zelf veel aan doen en zo raakt de negatieve buitenwereld je niet. Voel de liefde voor jezelf en anderen en stuur dit de wereld in. Neem anderen hierin mee en wees een voorbeeld!

Wat kunnen we nog meer doen Jozef?

Zoals ik al eerder zei kun je het beste de media vermijden en stop met reageren op al het negatieve. Zo blijft dit bestaan en als je liefde stuurt en zelf bent, heeft dit veel meer effect om de negativiteit op te lossen. Geniet van de mensen om je heen en schijn je licht. Zolang je aandacht gevestigd is op de negativiteit in de wereld ben je zelf ook minder sterk. Door een positieve en liefdevolle houding blijf je sterk en krachtig! Ik weet dat ik dit al eerder heb gezegd maar het is zó belangrijk! Maak je niet zo druk en boos om alle maatregelen en kijk wat er mogelijk is. Veel meer dan je denkt! Diegenen die geroepen worden om hier wat aan te doen, zijn daar al lang mee bezig. Het positieve gaat het zeker winnen van het negatieve. Vertrouw hierop mensen! Geniet van deze bijzondere, sfeervolle en spirituele tijd. Klink raar, maar maak er met z’n allen het beste van!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. In mijn boek Doodgewoon staan vele thema’s en mooie lessen. Deze zijn doorgegeven door mijn overleden jeugdvriend Jozef. Zijn bedoeling met dit boek is om de angst voor de dood weg te nemen en velen hebben hier baat bij. Met onderstaande link is mijn boek te bestellen. Recensies vind je bij vorige blogs over het boek.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/