Hitte

Hallo lieve lezer,

Mijn gids Jozef gaat vandaag in op lichamelijke gewaarwordingen.

Velen van jullie voelen momenteel de hitte in hun lichaam. Pure energie is dit en met de beste bedoeling voor jou. Niet twijfelen maar accepteren. Wees niet bang. Je wordt niet gek, al denk je dat soms. Koude rillingen horen er ook bij. Dit is puur loslaten van alles wat niet goed meer is voor jou. Vertrouw op je lichaam en vraag gewoon wat het je wil zeggen. Telkens als je je iets gewaar wordt mag je dit vragen door naar binnen te keren. Je lichaam antwoordt en helpt je graag. Blijf vertrouwen houden en luister naar haar raad. Laat je niet ontmoedigen want alles is nodig om je te laten worden wie je bent. Neem hier de tijd voor, ongeacht wat een ander hiervan zegt. Het gaat nu om jou en niet om de ander! Je hebt te vaak gedaan wat anderen wilden en dat mag stoppen. Jij weet het beste wat goed is voor jou en wat je nodig hebt!

Geniet van de warmte in je lichaam en ga naar buiten. Je hebt de zon zo nodig om op te laden. Er gebeurt zoveel met de mensheid. Alle gevoelens mogen er zijn. Kijk hier ook echt naar en leer hiervan. Ze zijn te lang genegeerd en snakken naar je aandacht. Geef ze die ook!

Velen hebben nu een kort lontje en de maat is vol. Ook woede, boosheid en andere zogenaamde lage gevoelens mogen er gewoon zijn. Laat je niet onderdrukken en kom op voor je vrijheid. Het is mooi geweest met de eeuwenlange onderdrukking van de mens. De hitte laat zich voelen in de harten van de mens. Alle opgekropte emoties moeten eruit. Laat dit toe, maar enkel voor jezelf. Richt je woede niet naar de ander. Iets in jou wordt in deze tijd aangeraakt en dit komt vaak uit vele vorige levens van onderdrukking. Dit is nodig en het wil gezien worden. Vele strijders voor de vrijheid hebben het nu pittig, maar zijn erg nodig. Kijk niet weg van alles en wees eerlijk wat je ziet gebeuren. Spreek je uit en ga ervoor. Je bent zó sterk lief mens. Tijd om dit gevoel terug te halen! Alle hulp is er voor je!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Weet je je geen raad met jezelf? Overweeg dan om een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef aan te vragen. Hij helpt je met alle liefde weer verder en geeft goede tips. Ga hiervoor naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Mijn beide boeken ondersteunen je bij het verlies van een dierbare overledene, maar je vindt hier zeker ook vele antwoorden voor jouw proces. Voor meer info:  https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.