Het nieuwe jaar 2021

Hallo lieve lezer,

Een nieuw jaar en nieuwe kansen voor iedereen. Ik wens iedereen een magisch 2021 in een goede gezondheid! Jozef geeft ook dit jaar weer zijn visie op het nieuwe jaar.

 

 

Lieve mensen, graag wil ik jullie een hart onder de riem steken. Het was voor velen een zwaar jaar in 2020. Veel leed heb ik gezien, maar toch ook veel positieve veranderingen bij de mens. Meer liefde en compassie voor elkaar en daar word ik erg blij van.

In dit jaar bestaat corona nog steeds, maar komen velen in opstand tegen alle regels. Ze zien dat niet alles klopt wat hun verteld wordt en er ontstaan opstootjes. De mens pikt het niet meer om onderdrukt te worden en hun vrijheid wordt afgenomen. De machthebbers voeren ook alleen maar bevelen uit en veel onwaarheden komen aan het licht. Dit is nodig om verder te komen, maar het wordt een behoorlijke chaos. Probeer zeker bij jezelf te blijven en ga niet mee in het negatieve. Hoe meer mensen blijven geloven in het goede, hoe sneller het beter zal gaan.

Er komen zeker rellen door de vaccinatieprogramma’s en laat je goed voorlichten of je dit wel wilt! Zoek je eigen waarheid en neem niet alles klakkeloos aan. Je weet zelf wat het beste is voor jou! Het is zeker de moeite waard om eindelijk in opstand te komen, mensen! Niet iedereen heeft het beste met jullie voor. Zorg goed voor jezelf en je gezondheid. Dit kan op simpele manieren. Zoek het bijvoorbeeld in de natuur en laat je niet ompraten.

Het wordt een prachtige zomer en dat doet de mens goed. Men wil er weer op uit en krijgt lak aan de opgelegde regels. Tot zover over corona…..

Veel mensen merken dat ze veranderd zijn en dit klopt zeker. Door de hogere energiefrequenties zijn er al velen veranderd en beseffen wie ze werkelijk zijn. Dit voelt erg vreemd voor jullie, maar het is precies de bedoeling. Er wordt op jullie ingewerkt door vele lichtwezens en alles ten goede voor de mensheid. Blijf bij jezelf en accepteer dit geschenk wat je veel liefde en geluk brengt.

Zoals gezegd wordt het een rommelig jaar, maar het is aan de mensheid hoe jullie hiermee omgaan. Leef je eigen leven zo goed als mogelijk en informeer jezelf. Help anderen om het licht te zien, want velen zien het niet meer zitten. Hoe meer liefde er wordt verspreid, des te beter voor de mensen om je heen. Neem elkaar mee in het licht, zodat het duister uiteindelijk verdwijnt. Dit gaat zeker gebeuren, het is aan jullie hoe lang dit gaat duren.

Ik hoop dat jullie hier kracht uit halen en wens jullie alle liefde en geluk voor dit nieuwe jaar!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun