Het lijden van de mens

Volgens mijn gids Jozef is het nu nodig om deze pagina uit mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” te delen met jullie.

In dit boek vertelt hij over zijn leermeester en later mocht ik horen dat dit Jezus is. Veel wat in dit boek staat is nog zeer actueel en alles is door hen samen doorgegeven. Meer info over dit boek: https://terugnaarhetlicht.nl/boek-jozef-vertelt-verder/

Het lijden van de mens

Er is op dit moment erg veel leed op aarde en velen zijn boos, dat hun dit overkomt. Het helpt niet echt als ik vertel dat iedereen in deze tijd wilde leven. Allemaal wilden jullie de ervaring van alles wat er nu gebeurt opdoen.
Dit klinkt heftig, maar zo is het wel. Het is een unieke kans om mee te maken hoe het leven op aarde gaat veranderen. Zowel voor moeder aarde als voor de mensheid. Wees niet bang en vertrouw erop, dat je alles wat er met je gebeurt aankunt. Je bent zoveel sterker dan je denkt.

Jullie hebben nog heel wat bagage uit vorige levens mee te zeulen en dit is erg eenvoudig om los te laten. Spreek gewoon hardop en duidelijk uit wat je precies aan het Universum wilt loslaten. Maak er eventueel een ritueel van en laat het dan los. Het is vooral belangrijk, dat je erop vertrouwt dat er iets is losgelaten. Je kunt dit ook voelen in je lichaam. Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Als het leed en de pijn je te veel is, vraag ons dan om hulp! Veel heb je zelf door je gedachten gemanifesteerd. Kijk hier goed naar en verander dit. Het is te gemakkelijk om te zeggen dat je nu eenmaal zo bent. Iedereen kan veranderen!

Wij zijn met velen bezig om het lijden te verlichten op aarde. Je bent nooit slachtoffer, dat doe je zelf met je gedachten en kun je dus veranderen. Het kwaad heeft veel aangericht en leeft op het lijden van de mens. Hier wordt door ons ingegrepen, want genoeg is genoeg! Dit verdient de mensheid niet en we gaan ervoor zorgen dat dit stopt.
Tot die tijd kun je door positief te denken, gelukkig zijn met jezelf en alle kleine dingen in het leven. Zo kun je boven het kwaad uitstijgen. Je bent dan niet te raken door het kwaad, want ze leven op angstige en onderdanige mensen. Blijf positief en schijn je licht, zodat anderen hier ook in meegenomen worden. Dit verlicht automatisch je omgeving.
Wees dapper en ben jezelf. Meteen ben je veel krachtiger en dit straal je uit. Blijf dus weg van de angst en laat je niet gek maken! Natuurlijk zijn er nu mensen die door een ziekte lijden en tóch is er altijd iets positiefs uit te halen. Je moet het wel willen zien en onthoud dat je er nooit alleen voor staat. Je beschermengelen en gidsen zijn er altijd voor jou!

Heb je op dit moment vragen of wil je een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef ontvangen? Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Lieve groet José den Ronde-van Dun