Het Licht

Ellen vertelt vandaag over het Licht dat gevolgd mag worden als je overgaat.

Ik wil graag over het Licht vertellen dat jullie gaan zien bij het overlijden. Vele mensen zien al eerder dit Licht om mensen heen. Dit zijn vaak spiritueel ontwikkelde mensen. Op je sterfbed maak je ook kennis met dit Licht. Je denkt dat je dit bedenkt, maar vertrouw erop dat er al Lichtmensen bij je zijn.

 

Dit zijn meestal dierbare familieleden die jou bijstaan in je laatste dagen of uren. Kom je nu werkelijk te overlijden, dan begeleiden ze jou naar het Licht en dit kun je heel in de verte al zien. Je wordt begeleid om dit Licht te volgen. Sommigen willen of kunnen dit Licht niet zien, maar daar worden ze geduldig op gewezen door de begeleiders. Zo niet, dan kunnen deze mensen nog lang ronddolen en dat is erg pijnlijk. Ze kunnen en willen het aardse leven niet loslaten. Er wordt altijd geduldig op ze ingepraat, maar het is de eigen keuze van de mens. Mocht je last hebben van mensen die niet naar het Licht gaan, vraag dan een betrouwbaar medium om te helpen. Als je ze duidelijk voelt, kun je ook zelf tegen ze zeggen dat ze het Licht mogen volgen en dat het veilig is.

Als je eenmaal op je reis naar het hiernamaals het prachtige, oogverblindende Licht ziet, is dit een onvergetelijke en liefdevolle ervaring. Je ziet al je overleden dierbaren jou opwachten en een wonderschone wereld ligt er achter het Licht. Heb je erg veel geleden op aarde, dan ga je eerst naar een soort rustkamer. Daar word je liefdevol verzorgd en begeleid. Net zo lang tot je eraan toe bent om je dierbaren te ontmoeten. Dit geldt ook als je plotseling komt te overlijden door bijvoorbeeld een ongeluk of moord. Maar iedereen die overgaat mag het prachtige Licht aanschouwen. Dit Licht is pure Goddelijke liefde van de Schepper. Wees niet bang lieve mensen, want jullie zijn nooit alleen. Vertel tegen iedereen dat ze het Licht mogen volgen. Daarna komt alles meer dan goed!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde