Het Licht

Hallo lieve lezer,

Mijn lieve vriendin/gids Ellen is alweer 15 jaar geleden overgegaan. Ze heeft vandaag een mooie boodschap voor ons!

Lieve mensen, al een tijdje ben ik hier in het Licht of het hiernamaals zoals jullie het noemen. Nog altijd ben ik dankbaar dat ik hier ben, ook al was het een schok om zo jong over te gaan. Ik wilde nog zoveel maar ik begrijp nu dat het mijn tijd was. Niets is oneerlijk lieve mensen. Zo moet je dat niet zien. Alles heeft een doel en betekenis. Ik mag gewoon doorgaan met mijn lessen en voor mij was dat “relaties”. Denk niet dat je “klaar” bent als je hier aankomt. De levenslessen gaan hier gewoon door. Neem er de tijd voor op aarde want je neemt jezelf en je bagage gewoon mee naar hier. Doe wat je kunt om je lessen aan te gaan maar geniet zeker van het leven.

Ik wil jullie er nogmaals op wijzen om het Licht te volgen als je overgaat. Je persoonlijke engel laat je dit zien. Volg dit Licht en het zou fijn zijn als jullie dit vertellen tegen geliefden die op sterven liggen. Stel ze gerust en praat over de dood. Vertel en vraag of ze hun dierbaren om zich heen zien als het hun tijd is. Wees opener hierover en vraag gewoon! Het geeft zo’n troost als mensen weten dat hun overleden dierbaren ze ophalen als het tijd is.

Er wordt zó goed voor ze gezorgd. Zelf zag ik mijn moeder al meerdere malen kort voordat ik overging. Zó fijn dat je welkom bent en niet alleen staat. Stel je hiervoor open en verwacht wonderen. Dat zijn ze ook! Ik zag ook een prachtig groot Licht vóór ik stierf en wist dat het prachtig zou worden. Het werd me getoond en ik heb dit Licht ook gevolgd terug naar huis. Jullie maken het zó zwaar allemaal! Probeer hier echt op een natuurlijke manier mee om te gaan.

Troost je stervende dierbare, wees er voor ze en spreek uit wat je voelt. Spreek alles uit wat je dwarszit zodat je dierbare in alle rust kan gaan. Blijf niet zitten met vragen en onopgeloste zaken. Dat geeft enorm veel frustratie en onrust. Doe wat je kunt en wees blij voor je dierbare dat deze weer naar huis gaat, hoe erg je deze ook gaat missen. Dat wilde ik even gezegd hebben.

Lieve groet Ellen

Groetjes José den Ronde-van Dun

Deze week mocht ik weer veel mensen blij maken met een persoonlijke boodschap van Jozef en berichten van overledenen. Heb je hier ook behoefte aan? Ik maak graag contact voor je. Een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef is een waardevol cadeau voor jezelf of een ander. Altijd liefdevol en hij laat je graag jouw mogelijkheden zien. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.