Hectiek

Voel je de hectiek in jezelf en de wereld? Mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef schijnt hier graag zijn licht op.

Voel je de onrust in de wereld en jezelf? Het lijkt eindeloos en uitzichtloos. Dat zijn jouw gedachten! Laat ze gaan en schenk er geen aandacht aan. Het is nu eenmaal erg onrustig en je hebt geen idee welke kant je op mag. Dit gaat snel veranderen, dus houd moed en blijf positief. Ik weet het, dit is al vaker gezegd. Het is nu echter niet de tijd om het bijltje erbij neer te gooien. Blijf staan, blijf in je liefde. Zeg dit hardop en meen het ook. Jij bent liefde, altijd al geweest. Je herinnert je dit de komende tijd en het zal je zoveel vreugde brengen. Je verdient dit zo, dus laat je niet afleiden door al het negatieve in de wereld.

Steek de ander aan met je liefde en enthousiasme. Velen gaan door donkere stukken die nu eenmaal gezien willen worden. Neem echt de tijd om dit te voelen en gun jezelf de rust. Je lichaam en geest snakken hiernaar. Je voelt dit ongetwijfeld.

Ja, er gebeuren rare dingen bij de mensen en het lijkt alsof het nooit meer ophoudt. Het is maar net hoe jij hier tegenaan kijkt. Je hebt geen idee waar de ander staat en doorheen mag. Hoeveel tijd heb jij aan jezelf besteed aan alles wat zich aandiende? Dat wordt nu zeer duidelijk gemaakt aan de mensen. Gun een ander de tijd om bij zichzelf naar binnen te gaan. Dit mag ieder van jullie zelf doen. Ook jij die altijd maar voor de ander klaar staat. Er zijn nu eenmaal zaken die je niet voor de ander kunt oplossen. Je mag natuurlijk luisteren maar neem problemen van de ander niet mee naar huis. Jij hebt ook genoeg te doen en op te lossen in jezelf. Blijf staan, houd moed en geloof in jezelf. Het komt goed, sterker nog, alles is nu goed. Blijf in vertrouwen. Dank je wel!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Zondag 12 november sta ik op de Paranormale beurs in Putte (N.Br), Schoolstraat 42 (Mfc de Biezen). Leuk je daar te ontmoeten!

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn beide boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/   

Heb je op dit moment vragen of wil je een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef ontvangen? Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk! Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/