Hartsverlangen

Hallo lieve lezer,

Verlang jij ook zo naar rust in jezelf? Lees hier over hartsverlangen.

Steeds meer mensen voelen de connectie met hun hart. Je zult ongetwijfeld vibraties gevoeld hebben. Dit is al een hele tijd aan de gang. Je krijgt telkens tekens die je naar je hart doen gaan. Maak hier contact mee en wees niet bezorgd. Vertrouw op je gevoel. Jij weet of dit uit de Goddelijke bron komt of dat er lichamelijk iets niet in orde is. Dan kun je altijd een arts raadplegen. Ik weet dat dit jullie behoorlijk onzeker maakt, maar dit is de weg. Iedereen mag weer terug naar zijn hart gaan en luisteren wat dit te zeggen heeft. Hier zit jouw waarheid en niet in de ruis van de buitenwereld.

Voel je je angstig en heb je het moeilijk momenteel? Ga met je aandacht naar je hart en stel je vragen. Dit is pas goede raad en helemaal op jou afgestemd. Je zult warmte voelen en rust. Hoe fijn is dat? Alle gekte momenteel kun je dan beter aan. Luister naar de goede raad. Het is voor jou persoonlijk. Het is jouw hart en intuïtie.  Oefening baart kunst en doe dit zo vaak mogelijk. Leer jezelf kennen en verbaas je over wat mogelijk is voor jou.

Ieder heeft zijn talenten en het is zó fijn om daar gebruik van te maken. Je bent geen slachtoffer, dus stop met klagen. Het haalt je onmiddellijk uit je fijne energie. Je bent dan veel beïnvloedbaarder door negativiteit. Waarom zou je dit dus nog doen? Vraag aan je hart waarom je zo doet en waar dit vandaan komt. Luister naar de antwoorden. Door hier op te letten en er iets mee doen, kom je al een stuk verder! Ga enkel om met positieve mensen en laat anderen die blijven klagen en jou naar beneden halen achter je. Sommige mensen willen blijven zitten waar ze nu zijn en dat is hun keus. Jij wilt vooruit en dat is je goed recht! Je hart maakt je blij, voel maar! Laat de emoties komen. Voel ze en bedank ze.

Wat een mooie wereld wordt het als iedereen naar zijn hart luistert. Begin hier vandaag nog mee en laat al het oude los. De nieuwe wereld is er en help mee om deze neer te zetten. Zet je intenties hoe jij het wilt en zie het vóór je. Help je ook mee of blijf je liever bij het oude? Aan jou de keus.

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.