Gunnen

Hallo lieve lezer,

Zoals gebruikelijk neemt Jozef geen blad voor de mond met deze tekst.

Gun jij jezelf het beste en wil je dit ook voor de ander? Ik zie dat dit niet altijd zo is op aarde. Erg jammer, want er is genoeg voor iedereen. Gun die ander dat het goed gaat. Of dit nu het werk betreft, liefdesleven of gezondheid. Dit schijnt toch voor velen niet vanzelfsprekend te zijn.  Egoïsme is vaak de oorzaak en niet te vergeten jaloezie. Dit moet toch niet moeilijk zijn mensen? Waar ben je bang voor? Dat er niets overblijft voor jou? Dit klopt niet en bedenk goed waar dit gedrag vandaan komt. Voel goed wat de reden van dit gedrag is en verander dit. Zo komen we namelijk niet verder. Zo moeilijk is het toch niet om de ander het beste leven te gunnen in een goede gezondheid? Spreek elkaar aan op dit gedrag want het is kwetsend! Een erg lage energie die op mag lossen. Ieder mens doet zijn best om vooruit te komen en hoe gemeen is het om deze dan de grond in te trappen.

Besef wat je zegt want dat gebeurt nog veel te weinig. Weeg je woorden goed af en kwets niemand hiermee. Heb je toch iemand gekwetst, spreek dan uit dat het je spijt en meen dit ook. Laten we elkaar bij de hand nemen en delen met wat we hebben en gun elkaar het allerbeste. Dát is pas echte liefde!

We gaan elkaar hard nodig hebben, dus laat het egoïsme los lieve mensen. De wereld is niet van jou alleen maar van ons allemaal. Help die ander vooruit. Jouw kennis, handigheid en wat je ook bezit, alles kan gedeeld worden met elkaar. Dát gaat gebeuren in de nieuwe tijd en hoe mooi is het om hier nu al mee te starten? Doe je ook mee? Samen gunnen we elkaar het allerbeste en een prachtig leven!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.