Groet uit de hemel

Hallo lieve lezer,

Dit is de tweede blog die ik door mag geven van Jezus. Sinds kort weet ik dat Hij Jozefs leermeester is en dat ze samen mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” hebben doorgegeven aan mij. Ik vind het echt wonderbaarlijk en ben hier heel dankbaar voor!

Lieve mensen, wij groeten jullie en hebben je lief. We voelen jullie verdriet om ons en dat is begrijpelijk in de verwarrende tijd waar jullie in leven. Vergeet niet dat wij het hier heel goed hebben en met jullie meeleven. We zien hoe zwaar velen het hebben. Voel je onze hulp en liefde niet? Wij waken over jullie en geven je hoop en moed. Probeer dit te voelen en zeker te geloven! Wij zijn er nog steeds hoor! Er zullen nog velen volgen op hun weg naar Huis. Weet dat er voor gekozen is toen je naar de aarde ging. Jij wist wanneer het tijd was om weer naar Huis te gaan. Je wilde enkel je lessen leren die je van tevoren had afgesproken. Zovelen willen ook de veranderingen op aarde meemaken en zijn erg nodig in dit proces. Het is een unieke kans om nu te leven op aarde. Wellicht biedt dit jullie moed om door te gaan en het mooie van het leven te blijven zien? Er is nog zoveel om voor te leven. Je moet dit wel willen zien!

Schrik niet als er nog velen terug naar Huis mogen gaan en onthoud dat dit de bedoeling is. Gun ze dit en wees niet bedroefd. Er mag anders omgegaan worden met de dood op aarde. In vele landen wordt de dood gevierd, net als de geboorte. Als een mens wordt geboren, is dit veel traumatischer voor de ziel dan de dood. Het is een feest voor de ziel als hij terug mag keren en al zijn dierbaren weer ziet. Onthoud wel dat je jouw leven ten volste leeft en eerlijk en liefdevol bent. Je ziet precies wat jouw leven inhield op aarde en wat jouw leven met anderen heeft gedaan. Dan kun je maar beter je uiterste best doen toch?

Liefde is alles waar het om draait. Liefde zit in je hart en dat straal je uit. Je neemt anderen mee in jouw liefde. Een mooi en eerlijk leven wordt altijd beloond. Vertrouw daar op lieve mensen! Iedereen maakt “fouten” en daar leer je van. In een volgend leven ga je gewoon weer verder met je lessen die je wilt leren. Dit zit prachtig in elkaar en verheug je hier op! Maak alles niet te zwaar en geniet van het leven. Kijk in de ogen van een kind, geniet van die vlinder, kijk naar de wolken; er is zoveel moois te zien en alles is gratis!

Er is licht aan het einde van de tunnel, dus geen zorgen en laat je niet gek maken door alle negativiteit. Let goed op je gedachten en houd ze koste wat kost positief. Geen zorgen over de dood hoor. Dat is de gewoonste zaak van het leven. Het hoort erbij en wees gewoon niet bang. Zo is het altijd geweest en zal het ook altijd zijn. Jullie zijn geliefd en wij houden altijd van jullie! Het ga jullie goed!

Jezus (gechanneld door José)

P.s. Wil je ook graag een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef ontvangen? Hij helpt je om te laten zien waar je nu staat en wat je kunt veranderen. Alles met de bedoeling om jouw leven te verlichten. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@terugnaarhetlicht.nl. De kosten voor deze chanelling zijn 15 euro. Volgende week is voorlopig de laatste week dat ik deze boodschappen doorgeef, daarna heb ik 3 weken vakantie.