Gevoel

Hallo lieve lezer,

Vandaag voel ik mij supervrolijk en luister goed naar mijn gevoel. Verbaast mij niets dat dit het onderwerp voor de nieuwe blog is! Mooi hoe dat weer samenkomt hè?

 

In deze tijd werken wij steeds meer op je gevoel. Dat zullen jullie ongetwijfeld merken de laatste tijd! Ik weet dat het voor velen angstig voelt en jij je geen raad meer weet. Is dit normaal of moet ik naar de dokter? Het hoort allemaal bij deze tijd en wees alsjeblieft niet bang. Wij zijn jullie hart aan het openen voor de liefde en dat zijn de meesten niet gewend. Daarom is het nu de juiste tijd om hier aandacht aan te schenken. Neem het serieus en leg desnoods je handen op je hart. Voel wat er gebeurt en laat het gewoon zijn. Je krijgt niet meer dan je aan kunt, daar houden wij echt rekening mee. Voel je niet zwak en bang want je kunt alles aan wat je op je bordje krijgt. Net als je denkt dat je het niet meer trekt, stopt het vaak vanzelf. Toch willen wij proberen om je sterk te laten zijn.

Let ook heel goed op wat je denkt in deze tijd en ga dan na wat je voelt. Het gevoel volgt op wat jij denkt, dus wees daar bewust van. Ga hier echt mee aan de slag, want daar is veel te helen en winst uit te halen! Vooral raadzaam voor mensen die snel negatief denken. Probeer het gewoon en je zult er van versteld staan hoeveel beter jij je kunt voelen. Jouw gedachten worden meteen gemanifesteerd, dus kun je maar beter positief denken.

Gevoelens zijn eeuwen een taboe geweest en er werd lacherig over gedaan. Vooral mannen hebben hier veel last van gehad en nog steeds! Een man moest stoer zijn en vooral geen gevoel tonen. Maar die tijd is voorbij en dat is maar goed ook! Juist heel fijn als een man zijn gevoel toont en zeker voor de kinderen. Die hebben hier enorm onder geleden en zijn vaak zelf ook zo’n vader geworden. Dat kon ook niet anders met zo’n voorbeeld.

Ja mensen, gelukkig dat dit verandert en er weer meer compassie voor elkaar komt. Vanzelfsprekend zal dit ten goede komen aan de gezondheid, want geloof maar dat hier vele ziektes door ontstaan. Je gevoel waarschuwt jou wanneer er iets niet goed gaat in je lichaam. Luister hier dus naar en vraag om raad. Als je beter naar je gevoel luistert, ben je automatisch liefdevoller en dat is fantastisch! Eindelijk gaat de liefde zegevieren en wordt de mens wakker! Laat je nooit meer door iemand zeggen dat je flauw of zwak bent, omdat je gevoelig bent. Dit is juist een prachtige eigenschap, dus zie het niet als zwakheid maar als kracht. Ik hoop van harte dat jullie hier mee aan de slag gaan!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. In mijn boek Doodgewoon staan vele thema’s en mooie lessen. Deze zijn doorgegeven door mijn overleden jeugdvriend Jozef. Zijn bedoeling met dit boek is om de angst voor de dood weg te nemen en velen hebben hier baat bij. Met onderstaande link is mijn boek te bestellen. Recensies vind je bij vorige blogs over het boek.