Genieten

Meteen kwam het onderwerp “genieten” door toen ik aan Jozef vroeg waar hij het graag over wilde hebben. Kunnen veel mensen wel gebruiken nu dacht ik zo!

 

Wij zien de zwaarte bij de mensen en velen kunnen nu niet genieten van een zorgeloze zomer. Toch kun je proberen er het beste van te maken lieve mensen. De vrijheid zit in ieder van ons en je beslist zelf of je alle angst in je opslaat die er nog steeds woedt.

Het heerlijke weer maakt het gemakkelijker voor jullie om ervan te genieten en de natuur is nu buitengewoon mooi. Niets verdord zoals vorige jaren, maar alles is frisgroen. Gebruik de mooie natuur om je op te laden. Het is erg nodig nu voor velen onder jullie. De natuur neemt de zorgen en angst weg en dat is mooi meegenomen toch?

Ik geniet hier ook elke dag van al het moois om mij heen en door de liefde voor het werken in de tuinen, word ik hier dubbel voor beloond. De liefde straalt hier als vanzelf in de natuur en dat geldt op aarde ook.  Als je met veel plezier en liefde voor je tuin en de natuur zorgt, krijg je hier liefdevolle energie voor terug! Dus mensen, pak deze kans en laad je op!

Kijk naar alle diertjes in de natuur en geniet van hun bedrijvigheid. De vlinders zijn er ook volop en let goed op hun tekens! Onverwachte plekken waar ze verschijnen zijn zeker een teken van een overledene! Als het je raakt kun je erop vertrouwen dat er aan je gedacht wordt. Jij hebt dat zelf ervaren afgelopen zondag en mijn zus ook! Even een steuntje in de rug voor jullie. En zo doen talloze overledenen dat op allerlei manieren. Doe het niet lacherig af want daar worden wij heel verdrietig van! Stel je open om tekens te ontvangen en je krijgt ze gegarandeerd!

Vergeet dus vooral niet te genieten van alle mooie dingen die er gebeuren en geniet zeker van elkaar. Meer hoeft dat niet te zijn! Fijne dag lieve mensen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde