Genieten !

Hallo lieve lezer,

Altijd heerlijk om een positieve boodschap van mijn lieve vriendin en gids Ellen door te mogen geven!

 

 

In mijn aardse leven kon ik ontzettend goed van de kleine dingen genieten. Jij weet dat zeker José en nu het zonnetje zo heerlijk schijnt, merk ik hoe goed dat jullie doet. Het was allemaal erg zwaar en door de donkere dagen werd dat extra moeilijk voor jullie. Maar, lieve mensen…. er is nog altijd veel te genieten hoor. Je moet het wel willen zien natuurlijk. Laat alle zwaarte en moeilijkheden eens los en ga echt genieten. Trek er op uit, ook al worden de dagen korter. Pak elk moment om te genieten van de mooie natuur. Laat de zonnestralen binnenkomen en je hart verwarmen. Dat doet je zichtbaar goed.

Ik heb diep respect voor de mensen en hoe jullie je door alles heenslaan. Dat is niet niks hoor en wees trots op jezelf. Ook al wilde jij deze tijd zelf meemaken, dan kan het toch tegenvallen. Maar hé, je flikt het toch maar hè? Chapeau en mijn grote bewondering voor allen die nu op aarde leven. Wat een reis is het toch zeg! En toch, is er van alles gaande en staan de mensen op tegen het systeem. Je wilt niet weten hoe hard hier aan gewerkt wordt door alle Lichtwezens. Ze staan hier te klappen en moedigen jullie aan.

Alle lichamelijke ongemakken zijn ergens goed voor. Wát een groei maken jullie nu mee. Echt ongelofelijk! Ik ondersteun jullie hierin met alle liefde en plezier. Samen met mijn gidsen geven wij lessen door via José, mijn trouwe vriendin. Ik zie nu je emotie en wees trots op jezelf. Het voelt geweldig om jullie te ondersteunen met onze boodschappen.

Sta zelf ook open voor je beschermengel en gidsen. Vraag om raad en ondersteuning. Jij kunt dat ook, mits je er de rust en tijd voor neemt. Blijf niet meedoen met alle drukte om je heen. Dat is weglopen van jezelf! Luister eens goed naar je binnenste. Ieder gaat dit meemaken en het is erg nodig om jezelf te leren kennen. Dat is toch de bedoeling van het leven en het mooiste wat er is? Wees niet bang voor wat je gaat ontdekken over jezelf. Roep onze hulp hierbij aan! Beter uit eigen vrije wil, dan op een dag gedwongen worden om stil te zitten of liggen. Zo gaat dat als je niet wilt luisteren. Dan wordt er ingegrepen door ons. Hetzij door ziekte of een ongeval. Altijd bedoeld om jou eindelijk te laten kennismaken met je ziel. Wees dapper en je kunt dit aan hoor! Vertrouw hier op.

En voor nu, heerlijk genieten van elkaar en al het moois op aarde!

Lieve groet Ellen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun