Genezing

Na intense en vermoeiende weken had ik vandaag weer energie om een blog door te geven via mijn gids Jozef. En wát voor een! Een krachtige tekst en het is mijn wens dat het jou ook mag helpen!

Lieve mensen, als jullie eens wisten hoezeer wij nu voor je bezig zijn. Kun je dat voelen en toelaten? Vele oude stukken komen weer boven en dat is nodig. Wij helpen daarbij en ieders Hogere Zelf doet dat momenteel. Laat het toe en zie wat er zich afpeelde in het verleden. Wij helpen om het voorgoed achter je te laten. We vragen enkel je moed om dit te laten gebeuren. Dat doet pijn en het kan je lam slaan. Huil die tranen en schaam je nergens voor. Dit overkomt allen van jullie. Wees open en eerlijk hierover!

Zet je trots opzij want dat kost je anders veel teveel energie. Het is de hoogste tijd om weer in vreugde te gaan leven. Jij laat dit toe òf niet! Praat met je beschermengel en gidsen. Ook al geloof je hier niet in, doe het en laat je verrassen door de antwoorden die je mag ontvangen. Stel je vragen en schroom niet. Niets is ons te gek. Voel je weer vrij want dat  ben je ook. Gooi die ketens van je af en ga voor je vrijheid en geluk. Dát is de bedoeling van deze tijd! Je mag je je vrijheid en vreugde weer herinneren. Het is mooi geweest! Dit is de start van je nieuwe leven en wel vandaag!

We helpen je hier doorheen. Schreeuw al je pijn uit je lijf en draag het aan ons over. Wij weten hier raad mee! Stop met piekeren en lijden en ga nu echt doen wat je vreugde geeft. Je bent hier in dit leven voor jezelf en om jouw taken te doen òf niet! Dat bepaal je uiteraard zelf. Gun jezelf het allerbeste en nog meer. Laat je door niemand uit je vreugde halen. Ieder mag dit zelf doen. Voel je niet langer verantwoordelijk voor de ander die niet vooruit wilt. Veranderen kost moeite en die mag je nemen. Wees dapper en ga mee naar een prachtige nieuwe tijd. Het is aan jou om je over te geven. Ben je klaar met strijden en je ellendig voelen? Neem dan de beslissing en spreek dit hardop uit! Je wordt gehoord, ongetwijfeld. Ga staan voor wie je bent! Je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

 

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn boeken: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/