Gemis

Hallo lieve lezer,

In deze blog vertelt mijn gids Jozef over het missen van geliefde overledene(n)

Ik weet dat velen van jullie hun dierbaren missen. Zeker in deze tijd verlang je vaak dat je naar ze toe kan. Het is zwaar voor veel mensen op aarde en toch mag en moet je doorzetten, ook al zie je het soms niet meer zitten. Jullie geliefden leven ontzettend met jullie mee en bewonderen je moed. Als je het even niet ziet zitten zijn ze bij je. Echt waar, geloof dit mensen. Ze zien echt waar jullie doorheen gaan en steunen je waar mogelijk. Roep hun naam en ga in stilte voelen of je hun aanwezigheid voelt. Vraag of je ze mag voelen of horen. Een korte aanraking, aai over je bol, vraag wat je wilt. Wees niet teleurgesteld als je niets voelt. Let op je emoties, die vertellen ook veel. Vraag om een teken, bijvoorbeeld een vogel, cijfers of een lied waar jullie herinneringen aan hebben. Let ook goed op teksten die je “zomaar” ziet. Wees alert op de tekens en vertrouw dat ze hun best doen. Ongeduldigheid en boosheid is niet de weg.

Stuur ze een bloem of iets anders wat de overledene blij maakt. Altijd vanuit je hart en zie het vóór je. Dit wordt zeer zeker gevoeld en gewaardeerd! Weet dat jullie weer samenkomen en elkaar weerzien. Misschien mag je hier op aarde je geliefde al zien. Alles is mogelijk! Vertrouwen en hier in geloven, dat zijn de sleutelwoorden. Denk niet aan de dingen die je volgens jou niet goed hebt gedaan. Alles is vergeven en vergeten door de overledene. Zonde van je tijd en energie! Ga lekker leven en genieten, dat is wat ze wensen. Ze willen je gelukkig zien! Zij zien jou altijd, dus het is wel gemakkelijker voor hun. Maar toch, ze zijn er voor je en staan je bij.

Voel je erge lichamelijke pijn door het gemis? Roep ze aan en vraag om verlichting! Dat doen ze meteen en met alle liefde. Put je niet uit in het verdriet en zie de pracht van het leven. Als je dat weer kunt is er al veel gewonnen en gaat het loslaten steeds beter. Voel je niet schuldig als je lang blijft treuren. Dat is voor iedereen verschillend en ligt aan de band die je met de overledene had.

Blijf geloven in een mooiere wereld, die komt er echt aan!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Mocht je naar aanleiding van deze blog nog vele vragen hebben over het hiernamaals, dan wil ik je van harte mijn boeken aanraden. Verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België en te bestellen met deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

Laat Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat je het best kunt doen. Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef aanvragen. Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/