Geld

Hallo lieve lezer,

Een belangrijk onderwerp in deze tijden….

Lieve mensen, geldzorgen alom op dit moment. Het voelt zo oneerlijk wat er afgepakt wordt en dat is het ook. Vertrouw dat dit opgelost wordt en help elkaar zoveel mogelijk. Het is niet de bedoeling dat jullie ten onder gaan en daar wordt volop aan gewerkt. Het wordt gezien hier, vergeet dat niet! Let op elkaar en ook al klagen mensen niet, vraag of het ze allemaal nog wel lukt. Niemand mag honger lijden en in een koud huis zitten. Dat is beslist niet jullie schuld. Hier zitten duistere krachten achter en velen brengen deze plannen tot uitvoering. Geloof dat de verantwoordelijken aangepakt worden. Zie wat er zich afspeelt op jullie mooie planeet. Sta eindelijk op tegen het regime en laat je zien en horen. Alleen op die manier kan dit gestopt worden. Het is nu echt aan de mensheid.

Graag wil ik de welgestelden onder jullie vragen om de medemens zowel financieel als emotioneel te ondersteunen. Daar word je voor beloond. Kijk wat je kunt doen en weiger nog mee te gaan in alles wat je opgelegd wordt. Doe dit op een rustige en vreedzame wijze. Er gebeurt nu echt heel veel en ook al snap ik jullie ongeduld, het is een hele klus om dit te doen. Heb geduld, ja nogmaals, lieve mensen.

Steeds meer mensen snappen wat er gaande is. Geloof enkel in jezelf en je intuïtie. Dat is jouw waarheid en niet wat er rondom je afspeelt. Probeer echt te genieten van alles wat er wel is. Veel is nog gratis, waaronder de prachtige natuur. Zoek elkaar op en kijk wat gedeeld kan worden. Verras diegene die het nu moeilijk heeft.

In de toekomst -en niemand weet wanneer dat precies is- is geld geen issue meer. Iedereen heeft genoeg om een fijn leven te hebben. Alles gaat op een eerlijke manier. Mensen zien elkaar weer echt en mogen in alle rust genieten van het leven. Hard werken voor je geld zal verleden tijd zijn. Verheug je hier op en voor nu wens ik jullie veel kracht en liefde toe.

Liefs Jozef

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. Zaterdag 1 oktober heb ik een leuke actie. Houd de website in de gaten!

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.