Geduld

Hallo lieve lezer,

Het valt niet mee om geduld te hebben met alles wat er speelt op aarde. Jozef legt het graag uit aan jullie.

 

 

Het kan jullie allemaal niet snel genoeg gaan, iedereen is onrustig en ongeduldig. Velen zijn de maatregelen spuugzat. Toch is een groot gedeelte van de mensen nog steeds erg bang. Waarvoor ben je precies bang? Wil je dat eens uitzoeken voor jezelf? Laat jij je bang maken of loop je met iedereen mee en vertrouw je je eigen mening niet? Keer je alsjeblieft naar binnen en ga eens diep voelen wat jouw angst is. Wedden dat die ongegrond is en je gaat beseffen dat het helemaal niet nodig is om zo bang te zijn? Je mag geduld met jezelf hebben hoor en neem jezelf zeker niets kwalijk. Heeft geen zin om kwaad op jezelf te zijn, want je doet je best. Dit is alleen maar even een teken dat je mag nadenken over alles en jezelf. Ja, het duurt allemaal lang, maar dat is zeker aan de mensheid te danken. Zolang alles gepikt wordt, verandert er niets. Dat mag duidelijk zijn.

Het geduld raakt op en dat is logisch, want genoeg is genoeg. Ga vanaf nu op je eigen gevoel af met alles wat er van je gevraagd wordt en beslis zelf of je daar aan mee wilt doen. Als iedereen mee blijft volgen, verandert er niets. Houd je energie hoog en wees blij en opgewekt. Lach en dans door het leven, daar is het voor bedoeld. Zo kunnen er steeds minder mensen door de angst geraakt worden en dat is heel hard nodig. Sommigen staan op instorten maar dat doe je helemaal zelf. Zet eindelijk die ellende op televisie af en stop met luisteren naar alle angst in de media. Toch weer nodig om dit te herhalen want jullie worden op deze manier compleet gehersenspoeld. Hier kun je een ander niet de schuld van geven, want je laat dit zelf bij jou binnenkomen. Het verlamt je, maakt je apathisch, je energie verdwijnt en zo ben je nog sterker te beïnvloeden.

Dus, alsjeblieft lieve mensen, luister naar deze welgemeende raad. Het is echt bestemd voor jullie welzijn, want wij houden van jullie. Altijd! Dit en de liefde voor jezelf is het enige wat telt. Kies hiervoor lieve mensen en toon moed!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. In mijn beide boeken staan vele belangrijke onderwerpen. Zowel over het hiernamaals, het wereldbeeld en tal van andere thema’s. Zie hieronder de bestellinks:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/